Gigi Becali despre decizia de a face un spital pentru bolnavii de cancer: ”Nu luăm nimic cu noi după moarte”

Gigi Becali a vorbit despre decizia sa îndelung aplaudată de români, aceea de a-și deschide un spital privat. Omul de afaceri este implicat în numeroase acte de caritate și un creștin practicant. În numele credinței, a luat și această decizie.

Iată ce a declarat Gigi Becali: ”Nu luăm banii cu noi după moarte, aşa că am decis să-i ajut pe cei bolnavi de cancer.”

Finanţatorul echipei FCSB a investit peste 15 milioane de euro într-o clinică în care cei care suferă de boala necruţătoare vor avea parte de tratamente gratuite. Le va plăti el însă, spune Gigi Becali, totul pentru a nu avea iar probleme cu justiţia.

”Dragostea m-a pus, dragostea mi-a spus pune banii tăi şi ajută oameni!” Asta spune Gigi Becali că l-a determinat să construiască un spital în care toate tratamentele pot fi gratuite pentru cei care suferă de cancer, scrie Observator.tv.

Clinica se află în Sectorul 1 al Capitalei, aici unde pe vremuri erau şi birourile echipe de fotbal FCSB. Pana acum, pe Gigi Becali investiţia l-a costat 15 milioane de euro.

Acum, pot fi trataţi în jur de 100 de pacienţi. Finanţatorul FCSB vrea ca în clinică să poată fi trataţi de patru ori mai mulţi bolnavi şi vrea să aducă acasă medici români plecaţi în străinătate.

GIGI BECALI, om de afaceri: Am început ceva mic! De ce? Nu găseşti doctori! Începem să luăm din străinătate oameni români care au lucrat acolo le dau 4-5000 de euro pe lună să vină în ţara lor.

Un bărbat a venit duminică la clinică, pentru a-i face o programare cât mai repede soţiei sale, care suferă de cancer.

Desigur, dat fiind că acest proiect este ridicat în numele credinței, firește că există și o capelă pentru rugăciune: ”E o capelă acolo, unde o să fie rugăciune, dar se roagă preotul nu că te obligă cineva. Tu dacă vrei faci rugăciune, nu te obligă! Hai, fiţi sănătoşi!”, a spus Gigi Becali la plecare.