GIGI BECALI POARTĂ ”BUCURIA PITICULUI” DE LA VERSACE! PREȚ DE CATALOG: 1200 € PERECHEA…

Apariţie excentrică și la baza din Berceni

Loading...

Ținem să precizăm că nu este pentru prima oară când boss-ul de la FCSB apare încălțat cu o pereche de pantofi sport excentrici. Imediat după instalarea lui Bogdan Andone ca antrenor al roș-albaștrilor, Gigi Becali a fost în cantonamentul echipei și a purtat o discuție cu jucătorii.

Și atunci omul de afaceri a venit îmbrăcat lejer, dar încălţămintea purtată a atras atenţia. Gigi Becali a venit încălţat cu o pereche de Versace Chain Reaction, cel mai nou model de pantofi sport de la acest brand. Perechea de încălţăminte l-a costat o mică avere pe patronul “roş-albaştrilor”, mai exact 800 de euro.

Vestimentația aleasă de Gigi Becali pentru ”misiunea” mai sus amintită a fost inedită. Celebrul om de afaceri s-a îmbrăcat super-lejer, cu o pereche de pantaloni de trening, o bluză de culoare albă și… adidași.

Patronul FCSB-ului a lăsat deoparte costumele de firmă sau pantofii pe care plătește o avere. În evidență a ieșit, însă, încălțămintea. Gigi Becali a optat pentru o pereche Versace, cunoscută drept ”Bucuria piticului”, datorită faptului că au talpa foarte înaltă, al cărei preț de catalog este de 1.200 de euro.

Cert este că Gigi Becali nu se uită deloc la bani atunci când vrea să fie în pas cu moda. Plătește oricât pentru confortul propriu. Iar ”Bucuria piticului” cu care apare, de o bună perioadă, în public pare să reprezinte ultima pasiune a latifundiarului din Pipera.

Acest om este om deosebit, el face bine pe unde poate si ajuta pe cei nevoiasi. Gura lumii este rea. Nea Gigi te iubim indiferent cum te-ai imbraca. Tu esti un scum si de mare pret! Doamne ajuta!