Gigi Becali se retrage în 2021: „Viața publică înseamnă păcate. La revedere, gata!”

Patronul FCSB a anunţat din nou că va renunţa la apariţiile publice şi se va ocupa în linişte de fotbal şi celelalte afaceri în acest an

Gigi Becali se retrage în 2021: „Viața publică înseamnă păcate. La revedere, gata!”
Gigi Becali se retrage din viaţa publică, iar ca în 2021 să se preocupe doar de afaceri și de clubul de fotbal pe care îl patronează: „Viață publică ai văzut ce înseamnă. Cum ies cum trebuie să spun ceva, ori trufie, ori mândrie ori jignire ori ceva. Nu mai vreau să fac păcate.”, a declarat Gigi Becali pentru emisiunea ShowBlitz.

Deși pe vremuri se distra la petreceri, dansa, cânta muzică machedoneasăa și era în centrul atenției oriunde mergea, anul acesta sărbătorile de iarnă au fost diferite. Și nu neapărat din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19.”La mine sărbătoare nu înseamnă că mergem bem vin, mâncăm, ne distrăm, facem păcate. Nu tată! Pentru mine, sărbătoare înseamnă și mai strict, și mai credincios și mai mult la biserica și mai multe rugăciuni.

La mine este în fiecare zi sărbătoare, pentru că fiecare zi pe care Dumnezeu a dat-o este viață noastră. Și eu mă bucur numai în Hristos și în Biserica. Sărbătoare pentru mine e în Biserica.”

Gigi Becali se retrage. Latifundiarul are de gând că în 2021 să se preocupe doar de afaceri și de clubul de fotbal pe care îl patronează.

„Viață publică nimic. Nici nu știu ce se întâmplă, nimic. Nu mă mai interesează, la revedere, gata.

Viață publică ai văzut ce înseamnă: păcate. Cum ies cum trebuie să spun ceva, ori trufie, ori mândrie ori jignire ori ceva. Nu mai vreau să fac păcate.” a mai zis Gigi Becali, scrie Romaniatv