Greșeala pe care o fac femeile în biserică. E mare păcat

Greseala pe care o fac femeile in biserica! Este cel mai mare pacat

Se stie ca femeile trebuie sa poarte in biserica o fusta lunga. De asemenea, este bine ca ele sa aiba capul acoperit. In plus, nu trebuie sa fie machiate atunci cand merg la biserica. Insa, nu toate doamnele si domnisoarele tin cont de lucrul acesta. Nu fiti ca un brad impodobit de Craciun. Fiti simple si frumoase.

Si mult decat atat, ele trebuie sa renunte la bijuterii si sa fie cat mai simple atunci cand merg in casa lui Dumnezeu. Motivul pentru care se impune o astfel de regula este acela ca ele pot atrage  sau ispiti atentia barbatilor care participa la slujba. De aceea, ei nu se mai pot concentra asupra lucrurilor care se intampla in casa lui Dumnezeu.

Atunci cand merg la biserica, oamenii se roaga la Dumnezeu. In plus, trebuie sa fie cu gandul la Dumnezeu si sa uite de existenta lucrurilor lumesti. Pentru ca este scris: Pazeste-ti piciorul cand intri in Casa lui Dumnezeu.

Biblia, la Deutronom 22,5 mentioneaza ca: „Femeia sa nu poarte imbracaminte barbateasca, si barbatul sa nu se imbrace cu haine femeiesti; caci oricine face lucrurile acestea este o uraciune inaintea Domnului, Dumnezeu.”

De aceea, femeile nu trebuie sa poarte pantaloni cand merg la biserica. Este bine ca ele sa incerce sa respecte aceasta regula. Nu este un lucru greu de realizat. Pur si simplu trebuie sa aiba o vestimentatie potrivita pentru astfel de situatii si respectul fata de Dumnezeu.