Imaginea anului! Iată ce are acest bărbat din Vaslui în casă

Imaginea anului! Iată ceare acest bărbat din Vaslui în casă! Ce au fotografiat pe unul dintre pereții din camera lui întrege orice imaginație.

Loading...

Se spune ca cea mai importantă mobilă din casa unui vasluian estecazanul de rachiu, urmat de rastelul de topoare. Multe lucruri se spun despre Vaslui, despre oamenii de aici și despre unele obiceiuri pe careaceștia le au. Orașul și locuitorii săi audevenit subiecte ale unor glume răsuflate, ba chiar și motiv de batjocură.

Dacă ai un limbaj mai puțin literar și cu un accent mai pronunțat de Moldova, ești de la Vaslui, dacă ești mai necioplit și cu un comportament mai dintr-o bucată, ești de la Vaslui, iar dacă sefac glume legate de alcool, barurile din sate sau cum își mai educă bărbații nevestele, clar este adus în discuție și Vasluiul.

Știu că locuitorii săi se cam cunosc între ei și veștile circulă repede, mai ales cele rele, dar de ce să nu recunoaștem că așa este mai peste tot. De cevorbim doar despre lucrurile negative și nu vorbim și despre realizările oamenilor care s-au născut aici… Știu că județul este unul dintre cele mai sărace din țară și că încet, încet cam ce maiținea economia în picioare a început să dispară. Dar sunt și oameni care încearcă să îl susțină și să îi mai dea viață. De exemplu, acest barbat foarte inventiv.

Ca sa fie in rand cu moda, un barbat din Vaslui si-a transformat televizorul normal in plasma. Mai exact, l-a zidit in perete ca sapara ca e „ultima fita”. Poza a ajuns virala pe Facebook iar acum toata lumea rade de el.