Imagini sfâșietoare în Dâmbovița. Micuța Adriana s-a întors acasă la părinți, însă…în sicriu. Ce au văzut când au dat capacul la o parte

Momente dureroase în localitatea din Dâmbovița de unde era micuța Adriana, fetița de 11 ani. Ea a fost adusă acasă în sicriu.

În fața casei din Gura Șuții (jud. Dâmbovița), pe poartă, a fost amplasată o icoană mare. Sicriul fetei a fost dus în curte.

Toți oamenii din sat sunt șocați de ce a putut să se întâmple, iar parintii fetei acu atat mai mult, abia au avut curaj sa isi priveasca copilul. Adriana a fost găsită cu urme de violență pe trup, ca urmare a agresiunilor din partea atacatorului ei.

Loading...

Pe langa asta, micuța a fost supusă și unei autopsii, după ce trupul ei a fost găsit, astfel încât, semnele chinuite au rămas destul de vizibile.

Din ce în ce mai multe amănunte apar în cazul Mihaelei Adriana, fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița, Gura Șuții, care a fost răpi’ta de către un bărbat olandez.

S-a refăcut filmul dispariției Mihaelei Adriana. Polițiștii au în vizor principalul suspect, și anume un bărbat olandez în vârstă de 47 de ani.

Fetița a fost răpită de pe stradă, apoi dusă pe un câmp unde a fost chinuită, totul petrecându-se în mai puțin de 30 de minute.

Bărbatul olande închiriase o mașină.

Situația ridică foarte multe semne de întrebare. Poliția, inițial, îl luase pe bărbatul olandez la întrebări, înainte să se descopere trupil fetiței de 11 ani din Dâmbovița.

Principalul suspect, bărbatul oldanez de 47 de ani, a fugit din țară.

El a fost văzut pe camerele de supraveghere din terminalul plecări al Aeroportului Otopeni.