În timp ce un om își schimba roata la maşina nouă, băiețelul lui de 4 ani a luat o piatră ascuţită

În timp ce un om își schimba roata la maşina nouă, băiețelul lui de 4 ani a luat o piatră ascuţită și a început să zgârie aripa maşinii. Mânios, bărbatul a luat mâna copilului şi l-a lovit peste ea de multe ori, fără să-şi dea seama că avea în mână o cheie.

Loading...

La spital, copilul și-a pierdut toate degetele din cauza numeroaselor fracturi. Când și-a văzut tatăl copilul l-a întrebat cu ochii plini de durere: „Tati, îmi vor creşte degetele la loc?”.
Bărbatul a rămas împietrit de durere; s-a întors la mașină și a lovit-o de mai multe ori. Devastat de propriile lui fapte, stând în fața mașinii s-a uitat la zgârieturi; baiețelul scrisese: „TATI, TE IUBESC!”.

Mânia si Dragostea nu au limite; alege-o pe cea din urmă pentru a avea o viață minunată. Lucrurile sunt pentru a fi folosite, iar oamenii pentru a fi iubiți.
Dar problema lumii de astăzi este ca Oamenii sunt folosiți și lucrurile sunt iubite.

Amintește-ți mereu, veghează asupra gândurilor tale; ele vor deveni cuvinte. Veghează asupra cuvintelor tale; vor deveni fapte. Veghează asupra faptelor tale, vor deveni obiceiuri. Veghează asupra obiceiurilor tale, vor deveni un caracter. Veghează asupra caracterului tău; va deveni destinul tău.