Încă o umilință. Câți bani ar primi familiile victimelor accidentului din Ialomița de la firma de asigurare

udele victimelor accidentului din Ialomița ar putea suporta o nouă umilință. De această dată ar putea să vină din partea firmei de asigurare, din partea căreia trebuie să primească despăgubiri pentru pierderea imensă suferită.

Câți bani primesc familiile victimelor din despăgubiri

În ziua tragediei imense care s-a petrecut pe DN 2A, din Ialomița, victimele, toate femei, se îndreptau către locul de muncă. Acestea erau colege la Mega Image și încercau să ajungă la serviciu prin intermediul microbuzului pus la dispoziție de firmă.

Loading...

Opt dintre victimele accidentului din Ialomița au fost conduse pe ultimul drum în aceeași zi, iar rudele acestora le-au înmormantat cu multă tristețe, la Munteni Buzău. Întreaga localitate a fost cuprinsă de o foarte mare tristețe și rudele urmează să fie despăgubite, de asiguratorul unde avea camionul încheiată polița. De asemenea, specialiștii din domeniu vorbescă însă despre faptul că ar fi vorba despre sume foarte mici. Totul în comparație cu pierderea suferită, fiind vorba de vieți omenești și familii care trăiesc o asemenea tragedie de neimaginat.

În total au murit zece oameni, în urma impactului rutier deosebit de grav, pe când alte șapte persoane au fost rănite și se află în stare critică pe patul de spital. În urma incidentului înfiorător din Ialomița au rămas orfani 15 copii. Familiile greu încercate de soartă urmează să primească despăgubiri, după ce va fi finalizată ancheta, dar procesul nu este deloc unul simplu.

„Asiguratorul care trebuie să plătească este City Insurance, dar oferta pe care o va face, pentru fiecare victimă în parte, vă spun, din exeperiență, că va fi extrem de mică, în comparație cu prejudiciul suferit. Oamenii vor fi chemați la negociere, iar oferta va începe de la 10.000 de euro. Asta încondițiile în care, în Italia spre exemplu, despăgubirea pentru fiecare membru de familie, este de 300.000 de euro. Acolo, asiguratorii înțeleg drama și știu că dacă vor fi acționați în instanță vor pierde mult mai mulți bani”, a explicat Cătălin Codescu, președintele Asociației Victimelor Accidentelor de Circulație (AVAC), notează click.ro.