Incendiu de proporţii, azi noapte, la clubul Bamboo din Mamaia! VIDEO. A ars din temelii! În urmă cu o săptămână, clubul fusese controlat, dar nu a fost amendat pentru nereguli. Cum arată clubul după ce incendiul a fost stins

Scene teribile azi noapte la Mamaia. Un incendiu puternic a izbucnit în timpul nopţii de luni spre marţi la unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Mamaia, fostul Bamboo, actual Silence. Nouă autospeciale cu echipe de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului.

Loading...

UPDATE Ora 07:50 / Conform Digi24, Inspectorul-șef Gheorghe Daniel Popa, de la ISU Dobrogea, a declarat ca pompierii au ajuns imediat după ce s-a dat alarma și au scos din club două persoane. Acestea, cel mai probabil, dormeau. În club erau multe materiale combustibile.

Dificultăți pentru pompieri

Primii doi pompieri care au intrat în club au avut nevoie de repaus ca să-și revină, chiar dacă aveau echipament de protecție. N-a fost vorba de o intoxicare propriu-zisă cu fum, dar au avut nevoie de un răgaz, a explicat Daniel Popa.

Comandantul a declarat că trei dintre hidranții din apropierea clubului Bamboo din Mamaia nu funcționau. Așa că, pentru alimentare, a fost folosită și apa din piscina unui restaurant din apropiere.
10 autospeciale au participat la stingerea incendiului puternic de la clubul Bamboo din Mamaia

Conform informaţiilor ISU Constanţa, nu ar exista victime, după verificările pompierilor. Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Anamaria Stoica, a declarat pentru Ziua de Constanţa: “Am intervenit cu nouă autospeciale de stingere şi autoscară, a 10-a venind de la Oil Terminal Constanţa. Incendiul s-a manifestat violent. S-au depus eforturi susţinute pentru stingere. Au fost realizate echipe de căutare şi din primele informaţii nu sunt victime”

La momentul izbucnirii incendiului, clubul era inchis și persoanele care se aflau înăuntru, respectiv angajați, au părăsit clădirea. Pompierii s-au luptat mai bine de două ore să stingă flăcările, pentru ca incendiul