Incredibil! Patriarhul Daniel Susține Vaccinarea Împotriva COVID-19! Anunțul A Fost Făcut De Ministrul Sănătății

Este oficial! Patriarhul Daniel va susține vaccinarea împotriva COVID-19.

Anunțul a fost făcut duminică seară, de Ministerul Sănătății, care descrie evenimentul drept ”vestea buna a săptămânii”.

Liderul Bisericii Ortodoxe Române a decis că va susține campania de informare asupra vaccinării anti-COVID. Materialele informative vor fi distribuite în eparhii, potrivit Ministerului Sănătății.

Patriarhul Daniel va promova vaccinarea
„Încheiem duminica și această săptămână cu bucurie și cu multă speranță pentru creștinii ortodocși sau catolici din România și de pe întreaga planetă.

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”, au scris reprezentanții Ministerului Sănătății.

În anunțul autorităților s-a menționat și decizia Papei Francisc de a se vaccina împotriva COVID-19.

„Papa Francisc a anunțat că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul. Papa a spus: „Dintr-o perspectivă etică, cred că toată lumea ar trebui să se vaccineze. Este decizia etică pentru că pariezi cu sănătatea ta, cu viața ta, dar pariezi și cu viața celor din jurul tău””, s-a mai arătat în mesaj.