Întrebările pe care bărbații SE JENEAZĂ să le pună

În ciuda faptului că multe femei consideră că se comportă normal, bărbații se chinuie să înțeleagă anumite comportamente.

De ce femeile se duc însoțite la toaletă?

Această întrebare stă pe buzele multor bărbați, dar de fapt este ceva ce femeile adulte și mature fac destul de rar. Fetele tinere se duc la toaletă împreună ca să fie în siguranță când își refac machiajul sau deoarece au nevoie de companie cât așteaptă la coadă.

Unele femei susțin că nici măcar nu realizează că au nevoie la toaletă până când nu pomenește cineva. Chiar dacă nu au nevoie de ajutor cât sunt în cabină, unele doamne s-ar putea să aibă nevoie de rujul prietenei lor sau de perie.

De ce femeile care se machiază ajung să arate complet diferit?

Creme, serumuri, loțiuni, sclipici, rimel, pudră și alte sticluțe care ocupă fiecare spațiu liber din baia unei femei, toate sunt produse iubite și necesare. Industria machiajul creează câte un produs nou aproape în fiecare lună și susține că îți va îmbunătăți drastic aspectul, așa că femeile se simt obligate să testeze noutățile, pentru că iubesc experimentele și schimbările la fel de mult precum complimentele. Nici o femeie nu este de învinovățit pentru că poartă prea mult machiaj sau că încearcă un nou look.

De ce femeile cheltuie atât de mulți bani pe machiaj?

Toate femeile au foarte multe produse cosmetice ca să arate cât mai atrăgătoare și tinere. Cei mai mulți bărbați nu știu că femeile au 3 pași pentru îngrijirea pielii: curățare, exfoliere și hidratare. Fiecare pas durează, presupune efort și numai după această rutină se aplică machiajul. Tocmai de aceea, după 30 de minute în baie, femeile arată natural cu minimul de machiaj. Orice femeie își dorește să pocnească din degete și totul să fie gata, dar un aspect îngrijit necesită timp.

De se simt femeile atât de multă satisfacție din îmbrățișări?

Toate femeile iubesc să își îmbrățișeze partenerii sau să se prostească alături de ei când se uită la un film. Explicația este simplă: îmbrățișatul îi oferă femeii sentimentul de siguranță, confort, susținere și dorința de a împărți spațiul personal.

Îmbrățișările fac nivelul de oxitocină să crească, iar acest hormon este asociat cu starea de bine.

De ce se transformă femeile o dată pe lună?

Femeile nu realizează acest lucru deoarece se întâmplă doar anumitor persoane, dar crampele menstruale sunt un coșmar, deoarece ai senzația că se joacă cineva cu intestinele tale. Simptomele principale sunt: pofta de junk food, zahăr sau sex, schimbări ale dispoziţiei, dureri și imposibilitatea de a găsi o poziție confortabilă, iar simțind toate acestea, nimeni nu poate fi calm.

Sursa: Exquis.ro