Învață-te să vorbești mai puțin! Cuvintele și gândurile îți pot influențează viața si fericirea

Atunci când vi se întâmplă ceva în viață, încercați să nu spuneți nimănui despre asta, doar atunci când explodați de dorința de a povesti cuiva. Dacă se întâmplă ceva și nu vorbiți despre asta, veți păstra în interior puterea și potențialul acelui eveniment.

De asemenea, atunci când cineva încearcă să vă atragă în povestirile lui, păstrați-vă calmul și stăpâniți-vă emoțiile, nu vă lăsați conduși de ele și nu vă implicați în emoții străine. Acest lucru îl vor observa și cei din jur, deoarece veți fi înconjurat de o aureolă a puterii și a misterului, dar de fapt dvs. v-ați păstrat calmul și v-ați păstrat puterile pentru lucruri mai serioase.

Savanții au ajuns la concluzia că ADN-ul percepe discursul uman! „Urechile” lui sunt dispuse să gestioneze vibrațiile sunetului. Moleculele de moștenire primesc și informație acustică și de lumină. Citirea în gând ajunge la nucleul celulelor prin intermediul canalelor electronice. Un anumit discurs poate însănătoși urmașii, iar altul îi poate traumatiza.

Cuvintele unei rugăciuni trezesc capacitățile de rezervă ale aparatului genetic. Blestemul, însă, distruge programul undelor, respectiv, afectează dezvoltarea normală a organismului.

Unii savanți consideră că prin intermediul gândurilor omul își creează fondul genetic. De exemplu, copilul care a preluat de la părinți un anumit program, începe să vorbească urât, să jignească. În același, timp el își distruge mediul său atât social, cât și psihologic. Iar acest „bulgăre de zăpadă” se rostogolește de la o generație la alta.

Deci fondului genetic nu îi este indiferent ce gândim, ce citim, ce spunem. Totul se înregistrează în genom, adică în programul genetic care schimbă o parte sau alta moștenirea și programul fiecărei celule. Cuvântul poate provoca apariția cancerului și poate trata omul. Însă ADN-ul nu deosebește dacă comunicați sau nu cu o persoană vie sau priviți un serial.

Cum influențează gândurile și cuvintele viața noastră

V-ați gândit vreodată că gândurile și cuvintele ne influențează viața? De fapt, ele nu doar influențează, dar formează realitatea noastră! În funcție de ce vorbiți se va contura viața dvs. Dacă ați privit renumitul documentar Misterul Apei, atunci cu siguranță țineți minte că apa este capabilă să accepte, să păstreze și să transmită informație la fel de fină ca gândurile, emoțiile, cuvintele umane. Sub acțiunea acestora se schimbă toată structura apei, a moleculelor ei. De aceea, având în vedere că suntem formați în mare parte din apă, noi putem influența sănătatea și corpul nostru prin gânduri și cuvinte.

Ați pronunțat vreodată fraza „eu în general nimic nu văd, nu simt etc.” Ce efect au aceste cuvinte asupra vieții dvs.? Desigur, afecțiuni ale ochilor, urechilor, nasului.

Dacă vă gândiți și spuneți că „Eu sunt grasă”, veți adăuga câteva kilograme în plus.

Dacă spuneți „Eu slăbesc”, veți atrage asupra sa boli și vă veți simți mai rău. Înlocuiți fraza cu „Eu devin mai suplă”, atunci această formă va începe să influențeze pozitiv asupra dvs.

Spunând „Eu nu am bani”, nu veți avea niciodată mulți bani. Fraza care va atrage banii este „La mine vin des și ușor banii!” Dacă nu veți împiedica procesul de dobândire a banilor cu gânduri negative, veți simți imediat câte posibilități vor apărea pentru a câștiga mai mulți bani!

Răspunzând cuiva pentru o binefacere „Să fii sănătos!”, dvs. oferiți o parte din sănătatea dvs. Astfel îi spuneți celeilalte persoane, poftim luați sănătatea mea! Puteți înlocui această frază cu „Pentru puțin!”

Cuvintele „Eu parcă nu am nimic” vă programează la o anumită lipsă în generația, neamul dvs.

Spunând „Eu am nevoie”, „Îmi trebuie”, dvs. vă trăiți viața din necesitate și sub influența circumstanțelor, lipsindu-vă de posibilitatea să fiți stăpânul vieții dvs. Înlocuiți aceste cuvinte cu „eu aleg, eu optez pentru”.

Dacă îi spuneți copilului „Ești un prost”, el va învăța rău la școală, deoarece dvs. îl programați spre acest lucru.

Spunându-i unei persoane apropiate „Să nu te mai văd în ochii mei”, „M-am săturat de tine”, „Lasă-mă în pace”, „Dispari din viața mea”, dvs. programați distrugerea relației cu acea persoană. Să nu vă mirați dacă soțul sau copilul va pleca de la dvs. și din familia dvs. Acestea sunt legile Universului. Ceea ce cereți, aceea vi se va da.

Dacă îi spuneți copilului „Vei cădea”, „Îți vei frânge o mână sau un picior!”, atunci să nu vă mirați că anume astfel se va întâmpla. Din nou i-ați prezis un scenariu din viață copilului dvs. Amintiți-vă de câte ori i-ați spus: „Ți-am zis că se va întâmpla astfel”. Aceasta este o situație tipică când creăm situații negative în viața unei persoane apropiate, respectiv și în a dvs.

Dacă vă gândiți și spuneți că „Toți bărbații sunt…., nu există nici unul de treabă!”, atunci fiecare bărbat pe care îl veți întâlni pe viitor vă va aduce durere și tristețe.

Expresia „Eu nu te suport” poate provoca afecțiuni ale sistemului digestiv.

„Nu te mai pot duce în spate”, provoacă osteocondroză.

„Aș putea avea atac de cord”, „Îmi faci inimă grea”, considerați că ați încheiat un pact cu bolile de inimă.

Atunci când vă certați cu cineva sau îl blestemați, îi spuneți cuvinte urâte, jignitoare, dvs. influențați nu doar câmpul său biologic, dar și pe al dvs.

Dvs. distrugeți stratul subțire de energie și atrageți blestemul asupra dvs. și al copiilor voștri. Gândiți-vă bine atunci când vreți să-i spuneți cuiva niște cuvinte nesăbuite. Cel mai bine este să vă abțineți. Puteți să vă  eliberați de emoțiile negative strigând în pădure, veți fi mai liniștiți și veți primi un flux de energie pozitivă.

Dacă înlocuiți gândurile și cuvintele negative cu unele pozitive, veți crea în jurul dvs. un câmp de dragoste și pozitivism. Toate energiile negative vă vor ocoli. Pronunțând cuvintele „Te iubesc”, „Mulțumesc”, dvs. schimbați și influențați benefic lumea din jur.

Gândiți pozitiv, fiți mai binevoitori față de cei din jur și viața dvs. se va schimba spre bine.

Sursa: