Ioana Ginghină a dat vestea, la trei luni de a divorț! „Am spus un mare DA!”

Ioana Ginghină arată și se simte din ce în ce mai bine, după divorțul de acum trei luni.

Loading...

Ioana Ginghină a divorțat în urmă cu trei luni. Deși a fost un moment greu pentru ea, acum frumoasa actriță se bucură de viață, de timpul petrecut alături de cei dragi și de fiica ei, Ruxandra. În plus, are mai multă grijă de ea și arată mai bine ca niciodată.

Recent, Ioana Ginghină a publicat pe pagina ei o serie de fotografii în care este extrem de sexy. „Îmi plac provocările, pentru că provocare înseamna oportunitate, așa că am spus un mare DA, atunci când am fost invitată la transformari radicale! M-am lasat pe mâna artiștilor și cam asta a ieșit”, a scris frumoasa ctriță pe pagina ei de Instagram.

Ioana Ginghină a slăbit 10 kg după divorț

Ioana Ginghină arată din ce în ce mai bine. După divorț, a scăpat de zece kilograme și este într-o formă fizică de invidiat.

„Eu mă simţeam bine şi înainte. Nici atunci nu eram vreo complexată. Am avut nişte probleme. Mi-am dorit să slăbesc. Nu mă simţeam rău, deci nu a fost o chestie: vreau să slăbesc acum! Eu mănânc sănătos ca să mă menţin tânără ,nu slabă. Încerc să nu mănânc zahăr, l-am eliminat aproape de tot, nu mănânc carne de doi ani, nu mai mănânc nici pâine, paste mai rar.

Vinerea încerc să ţin detox, să beau numai lichide. Sunt mult mai bine, mult mai energică. Eu nu mă mai îngraş de sărbători. Sunt sarmale foarte bune cu nucă, cu hrişcă. Eu nu prea mai gătesc. Fetiţa mea mănâncă în oraş în timpul zilei, că vine la mine la birou, iar seara mai mâncăm acasă, o supă cremă, o mămăliguţă cu brânză. D-astea. Înainte găteam felul unu, felul doi. Acum nu mă mai încadrez la gătit”, a povestit Ioana Ginghină potrivit okmagazine.ro.