Ioana Ginghină s-a reinventat după divorțul de Alexandru Papadopol! Cum a apărut actrița la un eveniment

Ioana Ginghină a renăscut din propria cenușă asemenea păsării Phoenix după divorțul de Alexandru Papadopol și s-a reinventat! Carismatica actriță pare că a depășit eșecul sentimental, iar, în prezent, toată atenția ei este concentrată pe fiica sa, dar și pe propria persoană, pe proiectele în care este implicată.

Loading...

Recent, vedeta din serialul “O grămadă de caramele” a făcut senzație când și-a făcut apariția la un eveniment unde a fost invitată.

Ioana Ginghină s-a reinventat după divorțul de Alexandru Papadopol

La 42 de ani, Ioana Ginghină arată ca la 22: forme pline, corp tonifiat și talie de viespe! Ea a acceptat invitația de a participa la un eveniment monden, organizat de curând într-un mall din București, unde a rulat filmul “Hustlers: Striptease pe Wall Street”, realizat de Lorene Scafaria. În comedia savuroasă, Jennifer Lopez are rolul principal.

Ioana Ginghină a purtat o rochie neagră, multată pe corpul de zeiță, iar decolteul i-a scos în evidență bustul impresionant, dar şi silueta de viespe.

Frumoasa actriță și-a făcut o coafură wet look, un machiaj simplu și o pereche de cercei care s-au asortat cu ținuta ei sexy. Vedeta s-a întors recent din Roma, unde a petrecut câteva zile superbe, iar pe 21 septembrie, ea și-a aniversat ziua de naștere.

La vizionarea “Hustlers: Striptease pe Wall Street”, Ioana Ginghină a fost împreună cu câteva prietene. Când a publicat poza de la cinematograf, ea a scris mesajul:

“Aseara m-am jucat putin de-a JLo?? Mergeti sa vedeti filmul! ? @jlo @hustlersmovie #goodmovie #hotgirls”. În regia lui Lorene Scafaria, pelicula ilustrează povestea unui grup de foste stripper-iţe care se ambiționează să se îmbogățească, folosind însă metode mai puțin ortodoxe… își jefuiesc foştii clienți!