Irina Rimes, operată de urgență în noaptea de Revelion. Care este starea artistei

Irina Rimes a fost internată de urgență și operată chiar în noaptea de Revelion. Artista avea o hemoragie internă și medicii au deci că are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală. Întro postare pe Instagram ea a explicat fanilor toată situația și și-a cerut scuze că nu poate ajunge la concertul programat de Revelion.

Loading...

Irina Rimes, operată de urgență în noaptea de Revelion. Care este starea artistei

Irina Rimes a avut parte de o noapte de Revelion de coșmar. Artista se află în spital și a fost operată de urgență, din cauza unei hemoragii interne grave. Ea a decis să le explice fanilor totul printr-o postare pe Instagram, în care se poate vedea că nu se simte deloc bine.

“Bună dimineaţa dragii mei! O dimineaţă mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare extrem de rău că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate.

Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus artista cu vocea stinsă în filmarea urcată pe Instagram Stories.

La scurt timp după ce Irina Rimes a ieșit din sala de operație, o persoană apropiată ei a declarat pentru protv.ro că operația a decurs bine și că artista se simte bine și va fi externată curând.