IUBITUL DENISEI MANELISTA A RUPT LEGĂTURA CU FAMILIA EI S-A STABILIT ÎN SPANIA! I

Între Denisa Manelista și Florian a fost o relație extrem de strânsă, care a ținut câțiva ani, până-n ultima clipă de viață a regretatei artiste. La doi ani de la dispariția care a îndoliat întreg showbiz-ul, ex-iubitul cântăreței a luat o decizie tranșantă. După ce s-a stabilit în Spania, bărbatul a rupt legătura cu familia Denisei și se pare că încearcă să își refacă viața sentimentală.

Moartea Denisei Manelista a fost extrem de greu de suportat atât pentru familia artistei, cât și pentru cei care i-au îndrăgit melodiile. La doi ani de la tragicul eveniment, bărbatul care a rămas lângă regretata cântăreață până în ultima ei zi de viață a luat o deciazie radicală.

Ar încerca să își refacă viața în Spania

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro,site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini și informații uluitoare despre Florian, ex-iubitul Denisei Manelista. Potrivit sursei citate, de câteva luni, Florian, fostul iubit al regretatei artiste, a decis să părăsească definitiv plaiurile mioritice și să se stabilească în Spania, acolo unde se pare că  încearcă să pună pe picioare o mica afacere.

Uluitor este faptul că Florian, cel care a rămas până în ultima clipă alături de Denisa, se pare că ar fi rupt legătura cu familia fostei sale iubite din Ștefănești, Vâlcea.  Din câte se pare, potrivit sursei citate, Florian încearcă de ceva vreme să își refacă viața socială și, din această cauză, bărbatul ar fi refuzat să mai țină legătura cu părinții regretatei cântărețe.