Jandarmii, polițiștii și procurorii au venit cu mandat de aducere la casa familiei Luizei Melencu, pentru a o lua pe mama adolescentei dispărute.

Mandatul de aducere care a dus la operațiunea de vineri după-amiază, de la casa familiei Luizei Melencu, a fost emis de la București. Procurorii, polițiștii și jandarmii au venit pentru a o prelua pe mama adolescentei, ca să dea noi probe ADN.

Loading...

Conform documentului obținut de reporterii Observator, mandatul de aducere a fost emis vineri, de către Tribunalul București – Secția 1 Penală.

Ce conţine mandatul de aducere a mamei Luizei Melencu

”Dispunem ca organele de poliție însoțite de organe ale jandarmeriei să aducă la sediul DIRECȚIEI DE INVESTIGARE A INFRACȚIUNILOR DE CRIMINALITATE ORGANIZATĂ ȘI TERORISM pe numita Melencu Monica-Georgeta, (…) pentru prelevarea de probe biologice și pentru a fi asculată în cauza cu numărul…”, se afirmă în mandat.

Mandatul a fost trimis spre executare către IPJ Dolj și către Jandarmeria aceluiași județ.

Textul mandatului de aducere a mamei Luizei Melencu

Reacţia familiei Melencu

Jandarmii, polițiștii și procurorii au intrat vineri pe proprietatea familiei Melencu, pentru a executa mandatul.

Mama Luizei Melencu a refuzat însă și de această dată, după ce, zilele trecute, tot în urma unui refuz, a fost amendată cu 5 mii de lei. După o discuție cu forțele de ordine care au intrat pe proprietatea sa, femeia a leșinat și a fost preluată cu o ambulanță, pentru a primi îngrijirile necesare.