Jojo este în doliu. Mesajul cutremurător al artistei: „Deși știam de atâta vreme că se va întâmpla, ne e greu încă să ne obișnuim cu ideea”

Jojo a anunțat cu mare durere în suflet că bunica ei s-a stins din viață. Ea și familia ei se confruntă cu o pierde uriașă, mai ales că, toată lumea a sperat până în ultima clipă că „mamaie” își va reveni.

Loading...

Jojo, mesaj emoționant după ce bunica ei a murit!

Jojo a publicat pe pagina ei de pe rețelele de socializare un mesaj care i-a emoționat pe fanii artistei.

Toți i-au transmis mesaje de încurajare frumoasei actrițe și încearcă să o susțină în această perioadă grea pentru ea.

„Astăzi a plecat spre cer bunica mea, Ana. Deși știam de atâta vreme că se va întâmpla, ne e greu încă să ne obișnuim cu ideea.

Eu știu că mamaie ne vede chiar acum, și că ne-a văzut toată ziua făcând toate pregătirile și știe cât de mult o iubim.

În ultimele săptămâni la spital, am încurajat-o în fiecare clipă. I-am zis că Dumnezeu e mare, și că ea va merge în lumina și asta voi spune în continuare până când sufletul ei își va găsi odihnă.

Dumnezeu e mare, Dumnezeu e bun, și tu ai fost un om bun și eșți un spirit bun mamaie!

Vei merge în lumina și te vei întâlni cu entități de lumina, cu îngerii. Iar noi te iubim toți și ne gândim în fiecare clipă la ține.

O să-ți spun ce ti-am spus zilnic: gândește-te la Ceahlău, gândește-te la ogorul de sus de la străbunica, la cireșul din spatele ogorului, la cum culegeam noi gălbenele pentru ceai și mă învățai să fac coronițe.

La Toacă și Panaghia care ne priveau dintre nori și la tot ce e mai frumos în viață: norii de pe cer, trandafirii de dulceață, nucul din grădina de la tanti.

Tu o să le veghezi pe toate mamaie, și pe noi! Odihnește-te în pace! Îți mulțumim că ne-ai iubit și ne-ai crescut pe toți!

P.S: Știu că energia voastră bună se va adaugă gândurilor noastre și că sufletul ei va primi toată bunătatea voastră. Va mulțumesc încă de pe acum pentru atâta iubire”, a scris Jojo pe reţelele de socializare.