L-AU BĂTUT LA NUNTĂ ȘI I-AU LUAT BANII DE DEDICAȚII! ADRIAN MINUNE, ÎN STARE DE ȘOC

O nuntă fastuoasă s-a transformat în cea mai urâtă amintire pentru miri, dar și pentru invitații lor. Un manelist cunoscut a fost luat la bătaie, iar agresorii i-au luat banii pe care acesta îi primise pentru dedicații. La scurt timp după scenele de violență, Adrian Minune și alți martori au intrat în stare de șoc.

Loading...

Mihăiță Piticu, bătut la o nuntă la care Adrian Minune a fost naș
Îndrăgitul manelist Mihăiță Piticu a devenit victima unei agresiuni la o nuntă la care celebrul artist Adrian Minune a fost naș.

Agresorul cântărețului este nepotul unuia dintre cei mai căutați infractori români.Surse din anturajul lui Mihăiță Piticu au dezvăluit că acesta ar fi fost angajat să cânte la petrecerea de după căsătoria religioasă a unui cuplu și, la un moment dat, manelistul a fost atacat de Romeo Argintaru.

Bătăușul nu s-a oprit doar la lovituri, el i-a luat și banii de dedicații pe care tot el îi dăduse victimei sale, potrivit spynews.ro.

După bătaia încasată, Mihăiță Piticu ar fi vrut să facă public incidentul, însă, din motive știute doar de el, a renunțat.

Romeo Argintaru ar fi nepotul lui Romeo Ursu, alias Boenică – un bărbat aflat pe lista celor mai căutați români și care este acum stabilit în Iordania, țară care nu are un acord de extrădare cu România.