“La 10:30, Dincă a băgat-o pe Alexandra în casă! Poliția nu m-a întrebat nimic!”. Dezvăluirile unui vecin, prieten cu Dinca

Un vecin spune că știe când a adus-o Dincă pe Alexandra acasă! Unul dintre vecinii și pretenii lui Gheorghe Dincă a făcut declarații foarte importante pentru ancheta cri’melor din Caracal. Paul Mieilă a declarat pentru adevărul.ro că în ziua în care Alexandra a fost răp’ită l-a văzut pe Dincă atât de grăbit încât nici măcar nu l-a salutat, lucru foarte ciudat. Bărbatul spune că Dincă și-a băgat mașina repede în curte și sigur în mașină era Alexandra.

Loading...

Un vecin spune că știe când a adus-o Dincă pe Alexandra acasă

Cei doi bărbați se cunosc foarte bine, încă din copilărie. Au fost colegi de școală, apoi Dincă l-a ajutat pe Mieilă să se angajeze. După ce s-au căsătorit, au fost vecini la bloc, apoi vecini și de cartier. Mieilă spune că Dincă era un om foarte bun, săritor.

„Îl cunosc, sau de fapt credeam că-l cunosc foarte bine. Avem multe amintiri împreună, mai ales din tinereţe. Eram nedespărţiţi. El a fost cel care, pe vremuri, m-a şi ajutat să mă şi angajez. Era un om bun şi săritor. Nu îmi amintesc să fie obsedat de femei. El s-a căsătorit din dragoste. Îşi iubea mult soţia. Când s-a apucat să facă acea construcţie din faţă, casa gro’azei cum i se spune acum, a vrut s-o facă exact cum sunt casele în Vâlcea, cu design mai ciudat. Zicea că o face aşa pentru soţia lui. De aia arată aşa, dar să ştiţi că e din cărămidă”, povesteşte Paul Mieilă.

”De când s-a întors din Italia, a venit parcă alt om”

„El a fost plecat mult timp în Italia. De când s-a întors, a venit parcă alt om. Eu, între timp, m-am îmbolnăvit, ies foarte greu din casă, abia mă mişc. Deşi ne despart câteva case, nu venea să mă viziteze”, spune prietenul lui Gheorghe Dincă.

„Miercuri, pe 24 iulie, eu şi soţia mea am mers la înmormântarea fratelui. Chiar dacă mă deplasez greu, trebuia obligatoriu să merg. Şi reţin foarte bine ora când am ajuns în faţa casei lui Dincă pentru că soţia s-a uitat la ceas. Dorea să vadă cât am mers pe jos. De la casa mea până la el nu e mult, dar eu am parcurs drumul într-o oră. Mergeam, mă opream. Foarte foarte greu. De aceea, ştiu foarte sigur că la ora 10.30 am ajuns în dreptul casei lui Dincă”, spune fostul prieten, citeaza Fanatik.ro