La munte a nins. Primele imagini

La munte A nins in Romania. Deja au cazut primii fulgi de zapada din acest sezon rece. Conditiile atmosferice au fost prielnice pentru formarea fulgilor de nea. Este prima ninsoare din acest an.

Loading...

A nins pe Transalpina.

Pe Transalpina a nins sambata dupa-amiaza, unde temperatura a scazut pana la un grad Celsius, iar ploaia s-a transformat in lapovita si chiar in ninsoare pe alocuri.

In cateva minute, pe asfalt s-a asternut un strat alb – subtire, ce-i drept, care nu le-a facut probleme mari soferilor, chiar daca masinile nu erau echipate cu anvelope pentru iarna.

Si anul 2019 a nins in luna septembrie, la cativa km de Valea Dornei.

Un val de aer polar traversa atunci tara noastra, aducand temperaturi mult sub normalul perioadei . Pe imaginile surprinse in Muntii Giumalau, intr-un decor fascinant, se pot observa primii fulgi de zapada, insotiti de un vant naprasnic.

Ningea in partea de vest a masivului Rarau-Giumalau, imaginile ajungand pe retelele de socializare, unde au devenit rapid virale.

A nins puternic in septembrie si in anul 2015

In noaptea dinspre 29 spre 30 septembri, 2015, a nins pe Valea Prahovei si in masivul Ceahlau! Localnicii spuneau atunci ca zapada a venit mult mai repede, scrie Fabricatinromania.

Citeste Raed Arafat sugerează reintroducerea carantinei totale în România. „Niciodată să nu spui niciodată”