Laura Bretan: Acolo noapte nu va fi! Inspirat din Apocalipsa

Laura Bretan, în vârstă de 13 ani, a impresionat pe toată lumea cu vocea ei şi a fost desemnată câştigătoarea Românii au talent. Drumul copilei continuă însă la versiunea americană a show-ului, unde a impresionat încă o dată şi a fost trimisă direct în semifinale.

Laura Bretan este învingătoarea celui de-al şaselea sezon al emisiunii Românii au talent, câştigând râvnitul titlu de „cel mai talentat român“, dar şi marele premiu în valoare de 120.000 de euro. În finala Românii au talent, Laura Bretan a interpretat aria „Vissi d’arte“ (Tosca), iar membrii juriului, dar şi publicul prezent s-au ridicat în picioare pentru a o aplauda şi ovaţiona. După ce şi-a auzit numele în dreptul câştigătorului Românii au talent, micuţa Laura a declarat extrem de emoţionată:

„Aş vrea să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a protejat şi mi-a dat acest talent. Le mulţumesc şi celor care m-au susţinut.“ Copila a dedicat victoria bunicului ei pe care îl iubeşte foarte mult, deşi nu mai este lângă ea.

„Nu ştiu ce mă face specială, eu încă mă cred copil“, a precizat Laura înainte de finala Românii au talent. Copila a mărturisit că îi datorează totul bunicului ei, care a murit. „Bunicul m-a învăţat că trebuie să fiu mândră că sunt româncă, România e o ţară frumoasă şi binecuvântată.

Când eram mică nu-mi plăcea să fac practică la pian, dar bunicul mereu stătea lângă mine şi mă învăţa. Să fiu în finală e un vis, a fost dorinţa bunicului meu, cred că ar fi foarte mândru de mine dacă ar fi aici“, a mai declarat câştigătoarea Românii au talent cu ochii în lacrimi.

Citeste si Dupa 534 de zile In spatiu, Astronautul Jeff Williams revine cu mai multa credinta: Am vazut lucrarea unui Dumnezeu Maret