Le va arăta anchetatorilor cum a făcut cu Alexandra

După ce animalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a mărturist că le-a uc’is pe Alexandra şi pe Luiza, anchetatorii s-au întors la casa şi în curtea acestuia, unde caută noi probe.

Loading...

Crim’inalul de la Caracal a folosit aceeaşi metodă pentru a le prinde pe Alexandra şi Luiza: le-a luat cu mașina la ocazie, a profitat de faptul că făceau naveta atunci când nu mai prindeau microbuzul.

Potrivit propriei mărturisiri, Gheorghe Dincă a încercat să întrețină relații se’xuale cu ele, fetele s-au opus.

Alexandra a apucat să spună, în timpul apelulului la 112, că a fost vi’olată, băt’ută și leg’ată.

A fost prinsă însă de uci’gaş că a sunat după ajutor şi acela a fost momentul în care a om’orât-o.

“În cadrul audierilor, inculpatul a recunoscut că a uc’is victima pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, la domiciliul său şi ulterior i-a inc’inerat corpul.

Inculpatul a declarat că a agr’esat-o suprimându-i vi’aţa atunci când a surprins-o cu telefonul în mână.

Cu privire la cea de-a doua vic’timă există indicii că inculpatul a săvârşit acelaşi gen de infracţiuni şi urmează să ofere detalii”, a spus procurorul DIICOT.

“La data de 25 iulie 2019 în jurul orelor 12, la domiciliul său din Caracal ar fi uc’is-o pe minora în vârstă de 15 ani pe care anterior o răpise în scopul explo’atării se’xuale, o sech’estrase la domiciliul său și o vio’lase.

În cauză există elementele constitutive ale infracțiunii de trafic de mi’nori, respectiv recrutarea, sech’estrarea și adăpostirea minorei prin constrânge, răpire și profitând de imposibilitatea ei de a se apăra, dată fiind starea vădită de vulnerabilitate.

Inculpatul este o persoană cu o contituție fizică masivă, în fața căruia o minoră de 15 ani a avut practic nicio șansă să se apere.

În cenușa găsită într-un butoi metalic a fost identificate prin cernere mai multe fragmente de oase calcinate, dinți de natură um’ană.

Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănțișor, alte fragmente de lănțișoare, o bucată metalică în formă dreptunghiulară, precum și o bucată similară de monturi de inel ce prezentau urme de ardere.

În autoturismul inculpatului au fost găsit un cercel. Aceste bijuterii au fost recunoscute de mama minorei”, a spus Giorgiana Hosu.

În cadrul audierilor, Gheorghe Dincă a recunoscut că a uc’is-o pe Alexandra și apoi i-a inc’inerat corpul, potrivit procurorului.

De asemenea, procurorii au suspiciuni ca şi Luiza, cealaltă fată din Olt dispărută în urmă cu trei luni, a fost uci’să de Gheorghe Dincă.

Potrivit unos surse România TV, anchetatorii fac cercetări într-un râu din apropierea locuinţei acestuia.

Anchetatorii au descoperit oase şi dinţi de natură um’ană care duc tot mai clar spre ipoteza că Alexandra şi Luiza nu sunt singurele vic’time ale lui Gheorghe Dincă.