Lidia Buble: „Răzvan ar vrea să se convertească la Penticostali”

Lidia Buble a fost invitată într-o emisiune de la Antena 3, unde a povestit despre relația sa cu Răzvan Simion. Întrebată de moderatoarea emisiunii cine ar trece la altă religie în cazul căsătoriei, Lidia răspuns că probabil Răzvan.

„Răzvan cred că ar face pasul acesta. Ascultă des predici online”. a spus Lidia Buble, la De-a Viața Ascunselea , mentioneaă huff.ro

Lidia: Tatăl meu încă nu l-a cunoscut pe Răzvan

Lidia Buble despre căsătoria cu Razvan Simion, divorț și relații

„Tatăl meu nu l-a cunoscut încă pe Razvan, la noi în familie regulile sunt mai de modă veche. Tatăl meu vrea să-l cunoască pe Razvan doar când vom fi siguri că ne căsătorim.”

Religia mea nu acceptă divorțul

Lidia Buble a povestit că religia Penticostală nu acceptă divorțul și că se întâmplă foarte rar acest lucru.  În aceeași emisiune artista a povestit că își dorește să se căsătorească pe o plajă, iar cel care să oficializeze în fața lui Dumnezeu căsătoria să fie tatăl său.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de câțiva ani. Relația lor a fost extrem de comentată în spațiul public, deoarece prezentatorul de la Neața era încă într-o relație cu fosta sa soție cu care are și un copil.

În presă s-a zvonit că cei doi s-ar fi căsătorit pe ascuns, însă artista spune că nu ar face acest pas niciodata deoarece are o familie frumoasă și vrea că toți membri să participe la eveniment.

Citeste si:„Dacă oamenii ar afla ce efect tamaduitor are urzica, nu ar mai cultiva decat urzici” Maria Treben