Locul unde Loredana Chivu îşi găseşte liniştea şi alinarea: „Doamne ajută la toata lumea!”

Loredana Chivu a dat agitaţia din Capitală pe liniştea de la Prislop. Mai exact, blondina a simţit nevoia să se reculeagă şi să fie mai aproape de Dumnezeu, aşa că a vizitat mormântul Părintelui Arsenie Boca.

Loading...

Loredana s-a îmbrăcat corespunzător pentru a merge într-un astfel de loc, a ales o rochie lungă, care îi acoperea picioarele, şi-a acoperit capul cu o eşarfă şi şi-a pus ochelari de soare. Dar cu decolteul ce facem, Lore? Nicio grijă, blondina a găsit soluţia perfectă. Şi-a acoperit bustul generos cu… podoaba capilară.

„Mi-a ajutat Dumnezeu să ajung din nou in locul unde îmi gasesc liniştea şi alinarea🙏🏻🙏🏻 Doamne ajută la toata lumea!”, a scris Loredana Chivu.

Blondina nu a mers singură la mormântul sfânt, ci împreună cu prietena sa, Simona Traşcă. După ce s-au rugat, Loredana a renunţat la accesoriile care o acopereau şi a plecat, cel ma probabil să mănânce ceva, împreună cu prietena ei.

Loredana Chivu, despre căsătorie

Loredana Chivu este o femeie foarte curtată! Are o mulțime de pretendenți, dar surpriză! Momentan nu are gânduri de căsătorie, ci vrea să se ocupe cât mai mult de ea, de dezvoltarea ei pe toate planurile. Totodată, vrea să se distreze și să se bucure alături de prietenele ei.