Luis Lazarus arunca bomba in cazul cri’melor de la Caracal! Cine ar putea fi, de fapt, complicele lui Gheorghe Dinca

Jurnalistul de investigatie Luis Lazarus are o proprie ipoteaza referitoare la circumstantele in care ar fi disparut cele doua adolescente despre care Gheorghe Dinca a spus ca le-a uc’is.

Detaliile care continua sa iasa la iveala in cazul cri’melor din Caracal nu par sa se lege foarte bine, o spune jurnalistul de investigatii Luis Lazarus, care are propria ipoteza in acest caz:

”Din prima zi, de cand am fost la Caracal, am atras atentia asupra complicilor! Individul care a stat cu el in casa, in ultima luna, retelele de prosti’tutie, cardasia politistilor si procurorilor cu interlopii, etc. Mai intai l-am gasit pe Stefan, cetateanul ars pe maini, care zicea ca e bronzat. In mod dubios a incurcat orele la care s-a aflat in casa crim’inalului, in ziua fatidica!

Apoi am aratat ca procurorul si cu seful politiei sunt vecini, au case mari si “ieftine” si ghiciti de unde au cumparat terenul! Apoi se arata clar, pe imaginile camerelor, ca altcineva, cu o masina albastra, il aduce pe crim’inal, undeva in oras, ca sa isi ia masina care statea parcata acolo de cateva ore! Toata lumea a latrat trei zile despre crimi’nalul in serie … singuratic! Mai e nevoie sa repet ca are complici?

Da-le Doamne minte acestor cretini, ca sa ancheteze ceea CE trebuie si CUM trebuie! Treziti-va bai tampi’tilor, ca va duce mosul prin coclauri! Ati depistat masina care l-a plimbat in ziua apelurilor si l-a adus unde era parcata masina lui? Nu! De ce a plecat el cu masina altuia si unde? Sunteti in stare sau nu? Cine vreti sa va gaseasca masina? Eu? Lasati-o drak de treaba ca nu va opriti din tampenii!”, a scris Luis Lazarus pe Facebook.

Dosar penal pentru politistul care i-a spus Alexandrei ca tine linia ocupata

Procurorii DIICOT au deschis un dosar penal pentru neglijenta in serviciu pe numele politistului care a preluat apelurile telefonice ale Alexandrei Macesanu.

Potrivit unui comunicat de presa emis de DIICOT, mastazi a fost dispusa inceperea urmarii penale in rem, sub aspectul savarsirii infractiunii de neglijenta in serviciu.