Luiza Melencu apare activă pe contul de Facebook: De ce nu răspunzi pe messenger?

Apar noi informații tulburătoare legate de Luiza Melencu, una dinre victimele lui Gheorghe Dincă.

Loading...

Potrivit Spynews, Luiza Melencu este activă pe Facebook. Aceasta este replica pe care o spun toți internauții, după ce au descoperit că există un cont făcut pe rețeaua de socializare, cu numele fetei.

Se pare că cineva a făcut acest cont și chiar a postat mai multe fotografii cu Luiza Melencu, ori din dorința de a-și bate joc de oamenii care o caută, încă, disperați pe adolescentă, ori din inconștiență.

„Unde ești, fata mea? /  Luiza, tu ești? De ce nu răspunzi pe messenger? / Oare ea este sau se joacă cineva?” sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții au început să le lase pe contul respectiv de Facebook.

Cazul tinerei în vârstă de 18 ani, dispărută de acasă în aprilie, este în continuare nerezolvat. Deși crimi’naliștii au ridicat dintr-o pădure mai multe rămășițe um’ane, despre care Dincă spune că-i aparțin fetei, cazul Luizei e departe de a fi rezvolvat. Mama tinerei a mărturisit, zilele trecute, care au fost ultimele cuvinte pe care Luiza Melencu le-a auzit înainte de răpi’re.

Duminică, 14 aprilie 2019, Luiza Melencu a mers la Caracal pentru a retrage niște bani trimiși de mama sa. Imediat după, tânăra a vorbit cu aceasta pentru a-i confirma că a verificat soldul. După spusele Georgetei Melencu, cu ea vorbește Luiza în video-ul făcut public de anchetatori.

Amintindu-și perfect acea conversație, mama tinerei a povestit care au fost ultimele cuvinte pe care Luiza Melencu le-a auzit înainte să fie răpițtă de Gheorghe Dincă. Acele cuvinte au fost, parcă, premonitorii.

„A fost 11,00 jumătate când am vorbit ultima dată cu ea. A rămas că ne auzim acasă. Am vorbit pe cameră cu ea şi ea a zis «Hai, mă, mami, că nu merg cu camera, că se uită lumea…!». Era în dreptul parcului şi în momentul în care o arată pe filmuleţ, ea cu mine vorbea.

Taică-său o suna, dar ea nu insista mereu. În ziua aia ea l-a sunat, personal. Bărbatul meu a declarat treaba asta, l-a sunat şi i-a spus că urcă în maşină. Şi eu, ultima frază pe care am vorbit-o, a fost: „Ai grijă la cine te urci, mamă!“, a dezvăluit mama Luizei.

Bunicul a fost cel care a semnalat dispariția

Cum drumul de la Caracal în satul natal al fetei dura nu mai mult de jumătate de oră, bunicul și-a dat seama imediat că ceva e în neregulă când fata n-a mai ajuns acasă. Acesta a mers direct la

Poliție și a atras atenția autorităților de dispar’iția fetei.

A doua zi, luni, bătrânul a primit un telefon de la un bărbat, care îi transmitea că Luiza e bine, dar că a hotărât să plece în străinătate. Un alt apel a venit la patru zile distanță, vinerea. Atunci, tot un bărbat îi spunea că Luzia e bine, în Elveția.