Luiza Melencu vorbea la telefon cu mama ei când a fost luată! Gheorghe Dincă a trecut inițial pe lângă ea

Detalii cutremurătoare au fost dezvăluite de avocatul familiei Luizei Melencu. Se pare că fata în vârstă de 18 ani vorbea la telefon în momentul răpirii. Inițial, Gheorghe Dincă a trecut pe lângă ea, apoi s-a întors să o ia la ocazie.

În tot acest timp, fata îi spunea la telefon mamei sale ce are de gând să facă pentru a ajunge acasă.

Luiza Melencu vorbea cu mama ei la telefon, i-a spus acestia că se îndreaptă către locul de unde oamenii sunt luați la ocazie. Mama Luizei ar fi atenționat-o să aibă grijă în ce mașină se urcă.

Potrivit Antena 3, ele vorbeau de 8-10 ori pe zi la telefon. La un moment dat, în timpul ultimei convorbiri, Luiza i-a spus unde este, apoi a dispărut.

„Pe camera de supravegheri din zonă a fost surprinsă Luiza care ieșise de la o unitate de unde trebuia să scoată bani trimiși de mama sa. Luiza vorbea la telefon, probabil de aceea nici nu a fost atentă la persoana care s-a oprit să o ia la ocazie.

Acest individ din ce știu eu, a trecut, a văzut-o și a întors mașina pentru a o lua. Ea ar fi putut observa această manevră, poate i s-ar fi părut dubioasă și poate nu urca în această mașină a groazei”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei.

Un fost agent la Omoruri, declarații despre cazul Caracal: “Luiza nu cred că e moartă”

Costică Ionescu a spus la Antena 3 că Gheorghe Dincă le-ar fi predat pe fete altor oameni. Motivul pentru care le Alexandra Măceșanu a ucis-o ar fi fost faptul că fata sunase la 112 pentru a cere ajutor.

“El avea o marfă pe care o preda, sunt sigur. Bag mâna în foc. Să mă ierte lumea și copiii ăia, dar i-a întrebat cineva ceva pe copiii lui Dincă? Dacă nu i-a întrebat, foarte rău. Luiza nu cred că e moartă. Pe Alexandra a omorât-o că a dat telefon”, a spus Costică Ionescu, fost agent la Omoruri în Capitală.