Mamă a două fetițe din Slobozia si-a pus capat zilelor. Ce apăruse pe pagina ei de Facebook, cu puțin înainte sa-si ia viata

Irina Raluca Dobre, o tânără din Slobozia, s-a sinucis vineri seara, aruncându-se în Ialomiţa. Apropiații sunt în stare de șoc și nimeni nu se gândea că va ajunge să facă acest gest. Poliţiştii urmează să stabilească motivul care a împins-o pe tânără să își ia zilele.

Alerta a fost dată iniţial de mai mulţi martori, care au asistat neputincioşi la gestul surprinzător comis de tânără. Femeia avea acasă două fetițe și nimeni nu înțelege cum de aceasta nu s-a gândit la cele două.

Poliţiştii şi pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa au ajuns la faţa locului, împreună cu un echipaj SMURD, potrivit Observator.tv. Pe de altă parte, Irina avea trecut „despărţită” la pagina de Facebook, semn că poate tânăra nu a reuşit să treacă peste despărţirea de tatăl fetiţelor.

„Prea devreme, odihnă veșnică între îngeri , Doamne, ce s-a întâmplat cu tine? Nu-mi vine să cred” „La fetițele tale nu te-ai gândit? Dumnezeu să te odihnească, Irina…păcat” sunt câteva dintre mesajele apărute pe pagina de Facebook a tinerei, relateaza liberatea.ro

Oameni buni, pentru cei care cunoasteti  asemenea perssoane care o duc rau, au probleme, trec prin greutati, va rugam, rugati-va pentru ei, sprijiniti-i cu o vorba buna, nu-i lasati sa ajunga la capatul puterilor cum a ajuns aceasta tanara. Iar daca tu care citesti aceste randuri esti intr-o astfela de situatie si numai poti, te rugam sa iei legatura cu noi si te vom ajujta!