Mama Adrianei, fetiţa din Dâmboviţa, declaraţii sfâşietoare înainte de înmormântare

Vestea morții Adrianei Mihaela Fieraru a venit ca un trăsnet pentru familie şi apropiaţi. Joi, 26 septembrie, micuţa este condusă pe ultimul drum. Sfâşiată de durere, mama Adrianei a mărturisit că nu mai are putere şi că nu crede că va mai trăi mult după ce îşi îngroapă copilul.

Loading...

Dis-de-dimineaţă, în această zi, la casa familiei Adrianei s-au adunat zeci de persoane. La ora 13, micuţa va fi condusă pe ultimul drum, moment de care mama ei se teme extrem de tare! Familia micuţei a decis ca, atunci când cortegiul funerar va pleca de acasă să oprească şi în dreptul şcolii.

Slujba de înmormântare va fi oficiată de un sobor de şapte preoţi, care vor citi şi se vor ruga pentru odihna veşnică a Adrianei.

Înainte de înmormântare, mama Adrianei a cerut dreptate! Femeia a mărturisit că nu îşi poate privi fetiţa, dat fiind faptul că este desfigurată şi a precizat că nu crede nimic din ce s-a spus vizavi de sinuciderea olandezului. Mama Adrianei a rugat public pe toţi cei care au puterea să facă dreptate… să o facă.

“E ceva strigător la cer! Mi-a omorât copilaşul… Să nu-i văd nici faţa! Cred că n-are nici ochi, nici obraji… N-avem putere! Şi fraţii, şi noi, ca părinţi…”, a declarat mama Adrianei pentru RTV.Frăţiorul mai mic al Adrianei crede că fetiţa de 11 ani doarme în sicriu şi că mâine se va trezi, iar totul va reveni la normal. De asemenea, femeia a spus că, după această zi terifiantă, nu crede că va mai avea puterea să meargă mai departe.

“El zice că ea doarme, că mâine se scoală şi se joacă cu ea. Ne-a nenorocit copilaşul meu… Mi-a desfigurat copilaşul de-l înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă!

Ce-a făcut copilaşul meu? Era un copil nevinovat, venea de la şcoală! Ne-a nenorocit pe toată viaţa! Am stat numai prin spitale, trăiesc prin perfuzii şi mi-au zis doctorii că la cum arăt, o să mă trimită la nebuni. O să înnebunesc după înmormântarea fiicei mele.

Nu ştiu ce se va întâmpla! Rog toată poliţia, toată România să facă dreptate! Să nu se muşamalizeze că el s-a omorât… Nu e adevărat nimic. Rog pe toată lumea să se facă dreptate şi pentru copilaşul meu că e un copil nevinovat.

O fetiţă căreia i-a luat zilele. Are pe ea numai tăieturi… I-a nenorocit fraţii şi pe noi. După moartea ei, cred că nu mai apuc şase săptămâni”, a mai spus femeia.