Mama Cristinei Țopescu s-a opus incinerării fiicei sale! Cine ar fi luat decizia ca trupul jurnalistei să se transforme în cenușă

Moartea jurnalistei Cristina Țopescu este, cuadevărat, o veste tristă care a dus multă durere în sufletul oamenilor și apropiaților. Totuși, ar fi existat odiscuție în familia jurnalistei cu privire la incinerarea ei.

Loading...

Jurnalista Cristina Țopescu afost găsită moartă în locuința ei din Otopeni în data de 12 ianuarie, seara, după ce nu a mai răspuns la apeluri și mesaje. Trupul ei a fost găsit pe pat, înpijamale. Anchetatorii au găsit și doi câini morți.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu. Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora

14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe îndata de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti. Familia îndurerată. Rugăm păstrarea decenţei şi adiscreţiei cuvenite unor astfel de momente grele”, este mesajul transmis de familia Cristinei Țopescu.

Potrivit Cancan, înfamilia jurnalistei Cristina Țopescu ar fi existat o discuție aprinsă în legătură cu incinerarea sau înmormântarea acesteia. Conform surselor, ea nu arfi ținut legătura cu frații ei, dar și-ar fi

dorit ca trupul ei săse odihnească lângă cel al tatălui ei, Cristian Țopescu, care se află în Cimitirul Ghencea Militar.

Mama jurnalistei, Rodica Țopescu, s-ar fi împotrivit incinerării acesteia, dar nu aavut încotro și a trebuit să accepte faptul că fiica ei vafi transformată în cenușă.

Decizia a fost luată înmare parte de ceilalți membri ai familiei.