Mama incepe să-i fredoneze fetiţei sale un cântec indrăgit. Reacţia micuţei face deliciul tuturor!

Nu este nimic mai preţios decât timpul petrecut alături de copilul tău. Este uimitor să îi vedem cum reacţionează la tot ceea ce îi înconjoară şi mai ales în momentele de intimitate alături de mama sau de tata. O mamă din Plymouth a devenit cunoscută în mediul online după ce i-a fredonat copilului ei cântece din filmele Disney, iar micuţa a avut cea mai adorabilă reacţie.

Loading...

Kristina Gauld în vârstă de 30 de ani, petrecea „o seară obişnuită interacţionând” cu fiica ei în vârstă de patru luni, Iyla, iar soţul ei a filmat aceste momente nepreţuite cu telefonul mobil. Chiar şi micuţa Iyla poate să spună din priviri că mama ei cântă perfect, iar faţa ei se luminează instantaneu cuprinsă de bucurie, neputându-şi lua ochii de la cea care i-a dat viaţă. Fetiţa se uită la mama ei cu faţa zâmbitoare, ţinându-şi strâns mânuţele delicate.

„Sunt uimită de răspunsurile pe care le-am avut de la oamenii care au privit acest videoclip. Am primit mii de mesaje extrem de emoţionante de la oameni din întreaga lume şi mulţi dintre ei m-au rugat să cânt şi alte melodii la fel de frumoase şi deopotrivă amuzante. Poate într-o zi voi face un alt videoclip. Este incredibil.” – mărturiseşte mama fetiţei.

Kristina spune că pasiunea ei pentru cântecele marca Disney se datorează copilăriei pe care a petrecut-o alături de sora sa, Danni Parson. Ea este un mare fan Disney, iar „Micuţa Sirenă” este unul dintre cântecele sale preferate.

In general muzica ajuta psihicul uman si face bine calemeaza si chiar trateaza unele depresii. Ascultati muzica frumoasa, calma pentru ca atunci tot corpul dvs se va relaxa.