Mama lui Justin Bieber și-a predat viața lui Hristos după ce a încercat să se sinucidă

Canada – Mama lui Justin Bieber a fost prezentă într – o biserică, unde a povestit pe larg cum si-a dat toată viața lui Hristos, după un episod foarte nefericit care s-a confruntat, acest lucru s-a întâmplat în primii ani după nașterea fiului ei.

Pattie Mallette, a participat la evenimentul numit Light the Fire Again, în Toronto, unde a fost prezentată de pastorii John și Carol Arnott celor 3.000 de oameni adunați în biserică. Milioane de oameni care se uitau la televizor, Pattie a împărtășit cum s-a născut Justin și zilele în care l-a dus la biserică.

Ea a vorbit despre un moment întunecat în viața ei în care ea a încercat să se sinucidă și a ajuns în spital. Acolo l-a acceptat pe Isus ca Domnul ei care i-a dat speranța să continue mai departe.

„Îmi amintesc că mi-am predat viața lui Isus într-o sală de spital după ce am încercat să mă omor”, a spus Pattie.

După ceva timp, Pattie a rămas însărcinată și a simțit că nu se poate întoarce la biserică , deoarece se simțea atăt de murdară. Cu toate acestea, congregația nu a vrut să o respingă pe Pattie , ei a considerat că nu sunt nepotriviti pentru biserica și Dumnezeu.

„M-au iubit în ciuda situației mele , “ spune Pattie care mergea la bisierica unde era John și Carol, ” îmi amintesc ca vin aici în anul1994, unde trăiam într – o casă pentru femei singure, abandonate. Eu îmi amintesc liderii bisericii care se roagau pentru mine și chiar profețeau despre nașterea unui copil .”

„Când s-a născut Iustin, l-am închinat lui Isus „, spune ea. „De atunci s-au întâmplat multe lucruri, dar eu slujesc Domnului”.

Mallette , a reamintit momentul în care Bieber făcea parte dintr-un grup de tineret, atunci când el era încă necunoscut, și acum spune: „Eu amintesc ca am venit aici, aveam vârsta de 12 ani, chiar înainte de a deveni faimos“ declara Justin Bieber“.

În ciuda tuturor provocărilor, leziuni și neplăcerile cu care se confruntă ca o mama singura Pattie, este convinsă de un singur lucru: „Isus este modul în care este lumina mea!“ povestește ea.