Mama lui l-a născut,a văzut cum arată şi apoi a fugit din maternitate.N-a vrut să mai ştie de el niciodată.Azi are 30 de ani

Jono Lancaster a fostabandonat la doar 36 de ore de lanaştere din cauza feţei sale deformate.Mama sa a fostoripilată de felul în care arăta şi nu a simţit nicio legăturămaternală cu acesta.

Loading...

Băiatul suferea de sindromulTreacher Collins.Aceasta este un defect al genei ce afecteazădezvoltarea trăsăturilor faciale.

Deşi Jono nu aveaşanse de a fi adoptat,spitalul a contactat-o peJean,o femeie care s-a îndrăgostit de acest copil.Jean a fost asistentamaternală a lui Jon timp de 5 ani şi a încercat în diversemoduri să-i contacteze părinţii,dar aceştia au refuzatsă mai ştie de copil.Jean l-a adoptat pe Jono.

Jono a avut o copilărie dificilă şi abia la 7ani şi-a dat seama că este diferit de ceilalţi copii.Copiii se fereau de el, de frică să nu ia boala pe care o avea. Băiatuldevenise o pacoste pentru că începuse ă facă tot felul deprostioare pentrua capta atenţia celorlalţi.

Jono a încercat săreia legătura cu părinţii săi naturali,dar aceştia au refuzat să-l vadă.El voia doar să-i anunţe că i-a iertat şi voiaca ei să ştie că el este fericit.A fost devastat de faptul că părinţii săi audecis să-l părăsească pentru a doua oară.

În prezent,Jono călătoreşte în toată lumea şi îşi împărtăşeşte povestea pentru a-i ajuta şi pealţii care trec prin dificultăţi deadaptare.