Mama Luizei Melencu a apărut într-o emisiune televizată și lansează un apel

Mama Luizei Melencu, adolescenta de 18 ani care a dispărut în urmă cu patru luni, dorește ca polițiștii din Caracal să nu mai participe la anchetă, deoarece au greșit flagrant în cazul celeilalte adolescente dispărută, Alexandra Măceșanu, care a sunat degeaba la 112, deoarece oamenii legii nu au fost capabili să o găsească.

Mama Luizei Melencu nu vrea ca polițiștii din Caracal să mai participe la anchetă

Conform celor declarate de mama Luizei, nu mai există nicio speranță în ceea ce privește acțiunile polițiștilor din Caracal, după disprețul cu care au tratat dispariția fiicei sale, dar și după cum au acționat în cazul Alexandrei Măceșanu.

“Să sperăm că ne ajută domnul avocat, presa și bunul Dumnezeu. De la poliție nu avem speranță. Ne-au spus că fiica noastră a plecat cu un Făt-Frumos. Ne-au dus la detectorul de minciuni. Nu noi trebuia să fim duși. Oamenii care i-au făcut rău sunt în libertate și noi am fost chestionați”, a declarat mama Luizei Melencu la România Tv.

Ce spune bunicul luizei Melencu

Inițial, bunicul Luizei Melencu a crezut că frumoasa lui nepoată a fost răp’ită și uc’să pentru tra’fic de org’ane, însă, acum e convins că monstrul din Caracal a aruncat-o, de fapt, în mâinile prox’eneților.

De la început am crezut că este cu totul altceva, pe cuvânul meu de om, nu vă mint, am crezut că e cu totul altceva. Om nu pot să-l numesc. E cu totul altceva, trafic de ființe umane, alții sunt vinovați, el e scos în față. Ne dorim… (n.r.: să fie în viață Luiza), ne rugăm la Dumnezeu. Omul e capabil de orice, omul e cel mai josnic.

Unii dintre noi…rușine să le fie, nu le mai umple Dumnezeu buzunarele cu bani…blestemați să fie! Ce simt eu…Luiza și Alexandra, 2 fete minunate, ce or fi avut cu ele ordinarii ăștia…”, a declarat bunicul Luizei Melencu în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.