MAMA mergea să își ia copilul de la ȘCOALĂ când a văzut UN BĂIAT care stătea la o masă într-un RESTAURANT IEFTIN și mânca SINGUR. I s-a făcut MILĂ și a mers la el, dar când a aflat DE CE e ACOLO și CE FACE, a înțeles PERICOLUL și s-a cutremurat

Marie Vargas, din New York, tocmai își lăsase copilul la școală și se îndrepta către un restaurant mic pentru a lua micul dejun. Dar ceea ce a văzut, i-a frânt inima. Stând singur la o masă era un băiețel pe nume Jason care mânca clătite. Se pare că părinții lui erau mult prea ocupați la serviciu, așa că a fost nevoit să vină singur să mănânce.

Loading...

Marie a vrut să facă ceva pentru ca părinții să înțeleagă că fiecare copil are nevoie de părinții săi, așa că a scris o postare extrem de emoționantă pe Facebook:

,,Tocmai mi-am lăsat copilul la școală și am intrat într-un restaurant de tip fast-food. Acolo am văzut asta… Un băiețel dulce. Mânca micul-dejun, SINGUR, DE UNUL SINGUR, îaninte să meargă la școală, Mi-a frânt inima. L-am întrebat de ce e singur, și mi-a zis că trebuia să mănânce ceva înainte de școală. L-am întrebat dacă pot sta și eu cu el, să îi țin companie, și a zis că da. Asta am și făcut, apoi am și vorbit puțin în timp ce el își mânca clătitele. Ca părinte știu că e obositor și nu prea mai ai timp de multe lucruri, așa că uităm, viața ne compleșește într-un asemenea hal încât nu realizăm ce se întâmplă. Suntem atât de ocupați încercând să facem totul pentru copiii noștri încât uităm că ar trebui să facem lucruri ÎMPREUNĂ CU EI, nu doar pentru ei. La sfârșitul zilei copiilor noștri nu le va păsa ce marcă de pantaloni poartă, ci le va păsa de noi, de a petrece timp cu noi, de a se distra cu noi.

VĂ ROG SĂ VĂ AMINTIȚI ASTA!
NIMIC NU POATE CUMPĂRA AMINTIRILE ȘI LEGĂTURA CARE SE CONSTRUIESC ATUNCI CÂND PETRECEȚI TIMP CU COPIII VOȘTRI!!!
Sper că ți-au plăcut clătitele și compania astăzi, și sper să ai o zi bună la ore, Jason!”