Marcel Toader S-A STINS. Fosta lui soacra

Veste tristă în showbizul românesc, Marcel Toader s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Omul de afaceri se afla la Periș, la masă, alături de câțiva prieteni, când a suferit un stop cardiac.

Loading...

Omul de afaceri avea probleme cu inima și mai făcuse preinfarct. După ce s-a aflat că acesta a încetat din viață, pe contul său de socializare au apărut numeroase mesaje de condoleanțe. Pe numărul de telefon al lui Marcel Toader a răspuns un bun prieten al acestuia, Johnny Săndulescu, care a confirmat

Fosta soacră a omului de afaceri a făcut primele declarații după ce a aflat tragica veste.

“Am auzit că a murit… Ce pot să spun… Îmi pare rău, probabil neajunsurile și-au spus cuvântul. Toate lucrurile negative din viața lui. Nu a reușit să își țină lângă el nicio soție din cele 6… Iar după toate aceste lucruri am înțeles că s-a retrat lângă mama lui la Constanța. A fost greu și pentru el…” , a spus mama adoptivă a Gabrielei Cristea, Paula Crăciunescu.

Se pare că Marcel Toader trecea de ceva timp printr-o criză financiară, care nu avea nicio rezolvare. Bărbatul povestise de unde i se trag aceste necazuri.

Bărbatul povestise de unde i se trag aceste necazuri. „Râurile curg la vale, procesele merg înainte. E un proces normal de insolvență. Două persoane au să-mi dea niște bani de împrumut. I-am ajutat acum șase ani, au uitat să mi-i mai dea.

Să împrumuți atât cât să îți permiți să pierzi, o frază foarte interesantă. Trebuie să părăsesc apartamentul respectiv, în care locuiesc și se va scoate la licitație. Asta e problema. O să mă mut în altă parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec în viață, nu e primul apartament sau prima casă pe care o pierd.”, declara Marcel Toader.

Marcel Toader, șase divorțuri!
Prima femeie care a ajuns la altar la brațul lui Marcel Toader a fost o franțuzoaică. Aceasta chiar l-ar fi inițiat pe fostul sportiv în afaceri. L-ar fi ajutat și cu o sumă importantă de bani pentru a începe primul business. A urmat jucătoarea de tenis Cătălina Cristea. Pentru scurt timp: un an și patru luni!

În 2005, cântăreața Anamaria Ferentz îi spunea ”Da”! Nici căsnicia cu artista nu avea să dureze. S-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 ani mai tânără decât el, fiica primarului din Berceni, de care s-a despărțit la fel de repede.