Mark Hurd, directorul general Oracle, a murit la vârsta de 62 de ani

Compania Oracle a rămas fară directorul general Mark Hurd, care a murit la vârsta de 62 de ani, în seara de vineri, conform unui anunț confirmat de co-fondatorul companiei Larry Ellison.

Loading...

Mark Hurd, directorul general al Oracle și fost director general al Hewlett-Packard a încetat din viață vineri, la vârsta de 62 de ani, potrivit CNN relatat de Huff.ro

Informația a fost confirmată de co-fondatorul Oracle, Larry Ellison.

„Cu profundă durere vă anunț că Mark Hurd a încetat din viață în această dimineață. Mark a fost prietenul meu apropiat și de neînlocuit și un coleg de încredere”, a scris Ellison într-un mesaj intern transmis angajaților companiei și postat pe site-ul personal al lui Hurd.

Lider iubit și influent în viața angajaților

Angajatii Oracle isi plang liderul Mark Hurd, care a murit la 62 de ani. FOTO CNBC

„Oracle a pierdut un lider genial și iubit, care a influențat viețile noastre în deceniul său de la Oracle. Cu toții vom simți lipsa bunătății și abilității rare a lui Mark de a analiza, simplifica și rezolva problemele rapid”, se arată în mesaj.

Hurd anunțase luna trecută că își va întrerupe temporar activitatea din motive de sănătate, pe care, însă, nu le-a făcut publice. Atunci, într-un mesaj adresat angajaților, Hurd spunea: „Am decis că trebuie să petrec o perioadă concentrându-mă pe sănătatea mea”.

Mark Hurd a devenit director general al Oracle în 2014.