Mărturia cutrem’urătoare a tatălui Alexandrei: „Sufletul meu crede că trăiește!”

Tatăl Alexandrei Măceșanu nu vrea să creadă că fata lui este moa’rtă. Acesta susține că simte că fiica lui trăiește, că asta îi spune sufletul și este de înțeles. În astfel de momente părinții se agață de cea mai mică speranță privind soarta fiicei lor. Tatăl fetei dispărute și, aparent, ucise de Gheorghe Dincă spune că în ziua dispariției, adolescenta de 15 ani plecase la meditații.

Tatăl Alexandrei, devastat de durere

Părinții Alexandrei sunt deva’stați de când fata lor nu a mai apărut acasă. Astăzi se face o săptămână de când tânăra din Caracal a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Tatăl Alexandrei a declarat pentru Kanal D că au primit mai multe informații eronate până acum și telefoane despre unde ar fi fata lor, însă niciunul dintre apeluri nu s-a adeverit.

Loading...

Bărbatul a stat de vorbă cu Cristian Sabbagh și, cu glasul gâtuit de emoții, a vorbit despre cumpăna fără precedent prin care familia lui e nevoită să treacă. Acesta a spus că au recunoscut bijuteriile care îi aparțineau fetei de 15 ani, iar unele dintre ele au fost găsite în butoiul metalic din curtea individului.

„Noi sperăm să vină acum”

„Plecase la meditații. După aceea să auzim că s-a dus să se întâlnească cu prietenul ei. Se face o săptămână de când nu dorm. Am plecat la Caracal, se auzise că a văzut-o cineva la un magazin. Ne-am dus și ne-am uitat pe camere, dar nu era. A primit soția un telefon. Am căutat în două case diferite și nu era. Vă dați seama ce am simțit. I-a dat Dumnezeu o șansă, dar dacă nu au știut să profite de ele, ce să zic?”, a spus tatăl Alexandrei pentru Știrile Kanal D.

„În afară de ce ne-au arătat nouă, lănțișorul și inelele și un cercel, nimic. Inelul era în butoi și lănțișorul. Când au cernut oas’ele s-au găsit acolo. E foarte greu. Nu știu ce să mai cred. Noi sperăm să fie, să vină acum. Sufletul meu crede că trăiește”, a mai spus bărbatul îndurerat.