Marturia unei foste angajate

Politistii din Caracal sunt in alerta dupa ce au descins astazi acasa la Gheorghe Dinca, mecanicul auto suspectat ca a tran’sat doua eleve, unde au facut descoperiri soca’nte. Vecinii presupusului cri’minal in serie s-au cutremurat cand au auzit ce orori ar fi comis acesta, iar una dintre fostele sale angajate a facut marturii de nemaiauzit.

Loading...

Marturia unei foste angajate a crim’inalului in serie din Caracal

Viorica Stoian a povestit in cadrul unui interviu oferit in urma cu putin timp ca a lucrat ca bucatareasa timp de trei luni pentru Gheorghe Dinca, barbatul in casa caruia au fost descoperite hainele si alte lucruri ale celor doua fete disparute in Caracal, dar si resturi de cad’avre. Femeia a marturisit la un moment dat ca: “Ii placeau filmele de groaza”, pelicule la care s-ar fi uitat in fiecare seara. Mai mult, ea a spus ca in trecut, barbatul suspectat ca a rapit si uc’is cel putin doua fete pe care le-a luat la ocazie i-a oferit bani pentru a intretine cu el relatii int’ime.

“Mi-a spus ca imi da o suma de bani sa ma culc cu el, iar cand am auzit am plecat acasa. Nu am mai lucrat. Trei luni de zile am lucrat la el, acolo sus. In casa e mizerie. Fierbea la caini, avea caini multi. Sotul meu i-a facut un gard inalt. Are un gard de 3-4 metri, din boltari”, a declarat Viorica Stoian, o fosta angajata a barbatului suspectat de cr’ime in serie in Caracal, potrivit observator.tv.

Femeia a mai spus ca a fost si ea luata la ocazie de Gheorghe Dinca si a facut marturii despre cum au aflat vecinii despre ce s-a intamplat in casa gro’azei in care Alexandra si Mihaela Luiza si-ar fi gasit sfa’rsitul.

“Da, lua oameni la ocazie. Pe mine m-a dus cu butelia, fara frica, fara nimic, fara sa stiu. Deci am luat butelia, m-am suit la el in masina si am mers sa incarc butelia. Fata asta de aici care e de la Dobrosloveni (n.r. :Alexandra Macesanu) e colega cu fata mea care e la ‘Mihai Viteazu’ si de dimineata auziram ca s-ar fi gasit topite, ce sa va spun asa am auzit si eu. Am auzit ca le-a luat, le-a pus for’mol la gura la ocazie, a adus-o acasa a legat-o de masa, ca-i placeau filmele de groaza lui. Asta am auzit si noi va dati seama, ce vorbeste toata lumea” este o alta marturie  a vecinei lui Gheorghe Dinca.

Potrivit unor surse, anchetatorii ar fi gasit in casa suspectului haine si bijuterii ce apartin celor doua fete disparute, dar si alte bunuri. In plus, exista informatii care spun ca oa’sele calcinate provin de la cel putin doua cad’avre, dar nu mai mult de patru.”

In inima mea de crestin s-a strans revolta si putina ura despre acest om, nu stim motivul sau de ce a ajuns aici. Stiu ca Domnul Hristos ne-a iubit, ne iubeste si il iubeste pe acest om, daca ii pot numi asa….am vazut in ultimele zile multa mobilizare pentru acea petitie…dar oare, la ura sa raspundem cu ura? Sau daca cineva ne-a scos un ochi trebuie sa-i scoatem si noi? Iertand putem merge mai departe…Am hotarat sa nu semnez acea petitie, pentru ca nu aceasta vrea Dumnezeu de la noi! Dumnezeu vrea ca toti oameni, indiferent ce or fi facut sa vina la El. Sa nu uitam ca NOI l-am rastignit pe fiul lui Dumnezeu si Dumnezeu ne-a iertat! Dumnezeu sa ne ajute sa semanam cu Hristos!