Mărturisirea halucinantă! Ce spune vecina despre modul în care a găsit-o pe Cristina Țopescu fără suflare

Vecina afăcut precizări halucinante despre modul în care a găsit-o pe Cristina Țopescu fără suflare în interiorul reședinței din Otopeni. Femeia afost cea care a sunat la 112 pentru a alerta autoritățile.

Modul în care a găsit-o pe Cristina Țopescu fărăsuflare
Diana Maria este vecina care asunat la 112, alertând poliția de cele întâmplate la casa Cristinei Țopescu. Femeia

a postat, zilele trecute, peFacebook o declarația dezarmantă despre modul în care a găsit-o pe Cristina. Ea a mărturisit că amers la casa jurnalistei și că s-a uitat pe geam.

Loading...

Așa a văzut că doi dintre câinii îngrijiți devedeta TV erau decedați și a presupus că e ceva în neregulă. „Aveam o presimțire că lucrurile nu sunt în ordine. De aceea, la un moment dat, m-am decis să măduc acasă la ea. Am intrat

în curte și m-am urcat pe unscaun pentru a putea să mă uit pe geam. Inițial, am văzut unul dintre câini mort, apoi altul, șiatunci am realizat că se întâmplase o nenorocire și am sunat la 112”, avea să povestească, pe Facebook, vecina vedetei Diana Maria.

Declarația dezarmantă avecinei
Cotropită de durere, Diana Maria povestește că a găsit-o pe Cristina Țopescu parcă dormind caun bebeluș.

„Am ultima imagine în minte. Dormea caun bebeluș când am văzut-o în casă. Era unom puternic. Ce să vă spun, Cris a fost un înger al cățeilor, iar cățeii au fost îngerii ei. Să văgândiți la ea…. să vă gândiți la ea ca la un om chinuit,

fiindcă a avut o viață în meandre. Dar aavut și multe momente de fericire. A făcut ceva frumos, dacă nu pentru ea, atunci pentru alții. Să îipăstrați o memorie frumoasă, fiind a fost o persoană deosebită. O să îmi fie dor de ea”, amărturisit Diana pe înregistrare.