Medicii de la spitalul Elias, nou anunț despre Mario Iorgulescu: “Este în continuare în stare gravă”

Mario Iorgulescu este internat tot la Terapie Intensivă, la Spitalul Elias, acolo unde a ajuns după ce a provocat un accident ruter foarte grav.

Loading...

Un tânăr de 24 de ani a murit în urma incidentului provocat de Mario Iorgulescu. Familia tânărului respectiv l-a condus pe ultimul drum, joi.

Mario Iorgulescu este internat în stare gravă la Terapie Intensivă

Starea de sănătate a fiului Ligii Profesioniste de Fotbal este foarte gravă, iar pericolul de moarte încă nu a dispărut, după cum susțin medicii.

”Este în Terapie Intenstivă. Au apărut nşte zvonuri că nu ar fi şi că de fapt el ar fi în stare bună. Nu. Este în stare gravă, riscul vital nu a trecut”, precizează purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Sivius Negoiţă.

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, fiind victimă a unui grav accident rutier.

Fiul lui Gino Iorgulescu se deplasa pe șoseaua Chitilei cu viteză excesivă, când a pierdut controlul volanului.

Mario Iorgulescu este internat în stare gravă la Terapie Intensivă. Victima lui a fost inmormantata joi.

Victima lui Mario Iorgulescu, condusă pe ultimul drum

Mario Iorgulescu a pierdut controlul volanului într-o curbă ușoară la dreapta, pe care acesta se pare că nu a mai luat-o, așa că a ajuns pe contrasens.

Din sens invers venea Dani Vycol, un tânăr de 24 de ani, care nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Mario Iorgulescu se pare că l-a lovit cu 240 de kilometri la oră.

Bolidul de 300 de mii de euro l-a apărat pe Mario Iorgulescu, care a coborât din mașină pe propriile picioare, potrivit declarațiilor unor martori.

Acesta însă a început să se simtă rău și a fost dus de urgență la Spitalul Elias, unde a fost operat de urgență. Joi, familia lui Dani Vicol l-a condus pe ultimul drum pe fiul lor. Acesta a lăsat în urmă doi copii și o soție îndoliată.