Medicul Fauci spune ca cele doua vitamine, C si D, cresc imunitatea organismului si te apara de virusuri

Dr. Anthony Fauci, un important expert american in boli infectioase, a declarat intr-un interviu recent ca a luat suplimente de vitamina D si C pentru a-si mentine sistemul imunitar sanatos, scrie fabricatinromania.info

Dr. Anthony Fauci, cel mai mare expert in boli infectioase, recomanda sa va luati vitaminele acum ca a inceput scoala si sezonul gripal se apropie.

Fauci, directorul Institutului National de Alergii si Boli Infectioase, a acordat un interviu in care a sugerat in mod special sa se ia suplimente de vitamina D si C.

“Daca sunteti deficitar in vitamina D, acest lucru are un impact asupra susceptibilitatii dumneavoastra la infectie. Va recomand pentru ca si eu am luat. Cealalta vitamina pe care o iau oamenii este vitamina C, deoarece este un antioxidant bun, asa ca daca oamenii vor sa ia un gram de vitamina C, ar fi bine”.

Exista un numar mare de studii care sustin recomandarile lui Fauci. Studiile sugereaza ca vitamina D si C sunt cel mai bun scut impotriva virusurilor. Cu toate acestea, multe dintre celelalte produse vandute in acest scop sunt inutile sau chiar dauneaza.
Exista dovezi care sustin suplimentarea vitaminei D si C pentru cresterea imunitatii.

Dovezi extinse au legat deficienta de vitamina D de un risc mai mare de infectie, in special din boli respiratorii, cum ar fi COVID-19.

Acest lucru a determinat multi cercetatori sa investigheze utilizarea suplimentelor de vitamina D pentru a ajuta la prevenirea sau diminuarea efectelor coronavirusului. In timp ce descoperirile sunt oarecum controversate, deoarece cercetatorii nu inteleg pe deplin daca suplimentele de vitamina D aduce rezultate mai bune pentru sanatate, studiile au legat in mod constant deficienta de vitamina D de un risc mai mare de infectie severa .