Mesaje și urări de Sfântul Vasile, sărbătorit pe 1 ianuarie

În fiecare an la data de 1 ianuarie este prăznuit Sfântul Vasile, unul dintre cei mai importanți sfinți din calendarul creștin ortodox. Peste 600000 de români poartă numele Vasile, așa că vă punem la dispoziție o mulțime de mesaje și urări pentru cei dragi care poartă acest nume sfânt.

Loading...

Mesaje și urări de Sfântul Vasile, sărbătorit pe 1 ianuarie

Iată unele dintre cele mai frumoase și emoționante urări de Sfântul Vasile. Cu acestea vei impresiona pe cei dragi care poartă numele Sfântului Vasile, demonstrându-le că te gândești cu drag la ei în această zi de mare sărbătoare.

Sfântul Vasile căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La multi ani cu împliniri și numai cu momente frumoase în viitor!
Mulți ani să ne trăiești, Vasile, În cartea vieții să ți se-adune multe file, Și fiecare pagină să fie plină peste poate, De fericire, de noroc și sănătate!

Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.

De Sfântul Vasile, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!

Îţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!

De ziua numelui tău și în orice altă zi îți urez să ai parte de momente speciale, cu bucurii și să rămâi cu multe amintiri plăcute. Să ai o zi excelentă!

La mulți ani, plini de fericire și împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta Vasile!
Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! La mulți ani, Vasile!
Fie ca Sfântul ce te protejază să-ţi aducă mult noroc, fericire şi împliniri. Să ai o zi minunată!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Vasile cât mai frumoasă!

De toți ai fost tu azi numit, în lăcaș Sfânt chiar pomenit! Mă alipesc gingaș și eu, dorindu-ți bine mereu. Numele ce-l porți de Sfânt, poartă-l cu mândrie multă! Să-ți dea putere și tărie, ani sănătoși și bucurie!

Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani Vasile!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

Scumpule Vasile, îți doresc să îți sărbătorești ziua numelui înconjurat de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ți multă sănătate și realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite și cumpăna dintre ani să te găseasă mai fericit decât ai fost până acum și să rămâi așa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieții. La mulți ani, Vasile!