MESAJUL CUTREMURĂTOR APĂRUT PE COROANA DEPUSĂ LA CĂPĂTÂIUL LUI DANY VICOL. TOȚI CEI PREZENȚI AU ÎNCEPUT SĂ PLÂNGĂ

Lacrimi, multă durere și mii de flori. Așa este condus pe ultimul drum Dany Vicol, tânărul care și-a pierdut viața în urma accidentului înfiorător produs de Mario Iorgulescu în urmă cu patru zile.

Pe una dintre coroanele care au fost aduse la căpătâiul acestuia a fost scris un mesaj cutremurător, iar toți cei prezenți au început să plângă atunci când au văzut din partea cui a fost adusă.

Bunicul lui Dany Vicol, mesaj cutremurător scris pe coroana impresionantă cu flori
Bunicul lui Dany Vicol este îngenuncheat de suferința pierderii sale, pentru că ei aveau o relație foarte apropiată. Bărbatul i-a făcut o coroană impresionantă în care au fost puse crizanteme galbene și albe, garoafe și trandafiri roșii. Pe panglică, el i-a făcut o promisiune emoționantă: “Nu te voi uita niciodată/Bunicul Vicol”.

Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal
În vârstă de 24 de ani, Mario Iorgulescu a provocat un accident mortal în zorii zilei de duminică, 8 septembrie. La ora 03:05, în timp ce se afla pe Șoseaua Chitila, el a pierdut controlul noului său bolid – un Aston Martin DBS – și a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de un autoturism care circula regulamentar.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din apropierea tragediei s-a văzut că mașina fiului lui Gino Iorgulescu a luat foc în urma impactului. Matei, un martor la incidentul rutier, a povestit pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1. din România, că el l-a scos din autoturismul cuprins de flăcări pe băiatul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

Accidentul i-a fost fatal lui Dany Vicol, care a fost proiectat din autoturismul personal la o distanță de 20 de metri. Matei a mai dezvăluit că tânărul de 24 de ani nu a murit pe loc, ci a mai trăit câteva secunde după impactul devastator și că a apucat să-l întrebe ceva.

Surse din Poliție au dezvăluit că acul vitezometrului de la mașina lui Mario Iorgulescu s-a oprit la 240 km/h. Nu este sigur însă că mașina lui Iorgulescu avea această viteză.

Se mai întâmplă, în cazul accidentelor rutiere, ca acul vitezometrului să meargă până la viteza maximă și să se oprească la capăt.