Mesajul lui Dumnezeu pentru omenire – O PAGINA DIN BIBLIE A FOST GASITA INCRUSTATA IN OTEL

Un pompier a facut o descoperire  uimitoare in luna Martie 2002 si cand veti vedea care a fost aceasta descoperire, veti ramanea uluiti.

Pompierul a gasit o bucata de otel desprinsa dintr- una din Turnurile Gemene (Twin Towers), care amandoua s-au prabusit in urma atacului terrorist de la 9/11, pe care era incrustata o pagina din Biblie, lucru care desi semnificativ,  s-ar putea sa nu vi se  para asa de fascinant,  dar cand veti vedea ce verset din Scriptura este pe aceasta bucata de otel rupta din cladirea prabusita, va va taia suflarea.

Ziarul New York Times scrie despre aceasta descoperire urmatorul articol:

„Razbunare”.

Ati auzit ca s-a zis: ,,Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte.”

Dar Eu va spun: Sa nu va impotriviti celui ce va face rau. Ci, oricui te loveste peste obrazul drept, intoarce-i si pe celalalt” (Matei 5:38-39).

Asa de multe capitole. Asa de multe versete se gasesc in Biblie. Dar acestea au fost cuvintele – Domului Isus  din „Predica de pe Munte”, din Evanghelia dupa Matei, – ce au fost expuse permanent la Ground Zero dupa atacurile din Septembrie 11.

Paginile tiparite din Biblie, au fost incrustate intr-un mod miraculous, pe o bucata de otel in timp ce Centrul Comercial Mondial se prabusea. ca dupa aceia sa fie gasite , la numai cateva luni dupa aceasta tragedie.

Un pompier a gasit fragmentul in Martie 2002, sub drumul Tully, un drum temporar, care acoperea ultimele ramasite a Turnului de Sud. A chemat imediat fotograful care s-a intamplat sa fie in apropiere.

,,Aceasta bucatica din Biblie, arsa si acoperita cu moloz, a ajuns la mine din mainile iubitoare a unui pompier, care stia ca eu sunt cel care tineam contul de inregistrare cu tot ce se gasea la Ground Zero,” a spus Mr. Meyerowitz, care locuieste acum in Italia.

Mr. Meyerowitz a continuat zicand: ,,Uimirea mea, cand am vazut pagina la care era deschisa Biblia, a fost ca m-a facut sa inteleg ca mesajul Bibliei supravietuieste de-a lungul timpului si ca in fiecare era noi interpretam invataturile din ea, proaspat, dupa cum o cere imprejurarea.”