Michael Bublé îi mulțumește lui Isus pentru vindecarea fiului său de cancer în vârstă de 5 ani

SUA – cantaretul și actorul canadian, Michael Bublé, i-a mulțumit lui Isus Hristos pentru vindecarea fiului său de cancer în vârstă de 5 ani, declarațiile au fost făcute într-un program de televiziune, unde și-a povestit credința ca temă centrală .

Emisiunea numita  „The Late Late Show cu James Cordon“, unde a vorbit despre mai multe probleme din lumea artei, dar când a fost întrebat despre povestea fiului lui, a răspuns cu lacrimi în ochi, a fost un „subiect foarte dificil să vorbim “.

„Când am obținut diagnosticul, m-am gândit că s-a terminat, că viața mea s-a terminat ” , a spus artistul. „Trebuia să ne mutăm la spitalul din Los Angeles și practic să locuim acolo. La el au participat cei mai buni doctori și Dumnezeu. Datorită lui Isus Hristos a fost vindecat.” a spus artistul.

Noe a fost diagnosticat cu cancer de ficat în 2016, când avea doar 3 ani la momentul diagnosticului, Bublé și soția lui Luisana Lopilato au cerut în rugăciune, adaugand,“ Lasă – L să lucreze pentru a câștiga această luptă, că Dumnezeu dorește acest lucru.

„Când au început toate acestea, am devenit încurajarea soției mele, încercând să ne încurajăm să continuăm și să nu pierdem credința . Dar cand fiul meu a fost complet vindecat de cancer, iar medicii ne-au confirmat acest lucru ” , a spus el.

Bublé a spus că fiul său îi place „Spiderman”, dar acum el îi spune că super-eroii din benzi desenate sunt falsi. El îi spune fiului său: ” Ești un super-erou, tu ești super-eroul meu adevărat„.

Soția Buble, Luisana Lopilato, de asemenea , a comentat cu privire la îmbunătățirea de sănătate a fiului lor, și detaliat modul în care credința a ajutat -o să îndure tratamentul cancerului lui Noe și de recuperare, proclamând: „ Slavă Domnului, fiul meu este sănătos “.

Sursa: Acouncer Cristiano