Microcipul care detectează Covid-19, înainte să apară simptomele si 666 Semnul Fiarei

Trăim vremuri foarte tulburi! Unii ne spun să purtăm brățări inteligente după ce ne vaccinăm ca să ne ferim de cei nevaccinați de parcă nu ar mai avea imunitate și alții să ne implantăm cip sub piele  ca să detecteze Covid, și multe alte păreri. Unele pot parea bune, altele se vad de la o poștă că ceva nu e în regulă. Redăm mai jos știrea apărut pe România TV.

,,Microcipul care detectează Covid-19, înainte să apară simptomele. Oamenii de știință de la Pentagon au creat un dispozitiv care, odată ce l-ai introdus sub piele, va detecta infecția cu coronavirus, înainte de apariția simptomelor, scrie Romania TV potrivit DailyMail.

Microcipul care detectează Covid-19, înainte să apară simptomele

Microcipul care detectează Covid-19
Microcipul care detectează Covid-19. Matt Hepburn, un medic specialist în boli infecțioase, a prezentat, în timpul emisiunii 60 Minutes, gelul asemănător țesutului, conceput pentru a testa în mod continuu sângele.

„Îl introduci sub piele și îți arată dacă există reacții chimice care se petrec în interiorul corpului, iar acest semnal te avertizează că vei avea simptome mâine“, a explicat el.

Microcipul care detectează Covid-19

Microcipul va provoca cu siguranță îngrijorări, din cauza teoriilor conspirației care au fost răspândite, însă oficialii au subliniat că cipul implantat în corp nu are scopuri ascunse, precum urmărirea și controlul individului. Nu au fost date explicații mai detaliate.

De asemenea, oamenii de știință au dezvoltat și un filtru revoluționar care poate elimina virusul din sânge atunci când este atașat unui aparat de dializă, scrie Alephnews.ro.

Un virusolog care a lucrat pentru Bill Gates aruncă în aer vaccinarea

Actualul tip de vaccinuri este total inadecvat și chiar foarte periculos atunci când este folosit în campanii de vaccinare în masă în timpul unei pandemii virale, avertizează dr. Geert Vanden Bossche.

Dr. Geert Vanden Bossche, virolog independent și expert în vaccinuri, a avut începând din luna martie mai multe intervenții publice, în care avertizează asupra riscurilor folosirii vaccinării în timpul pandemiei de Covid-19 și a adresat o scrisoare deschisă către Organizația Mondială a Sănătății, chemând la dialog și imediată intervenție toate autoritățile, oamenii de știință și experții din întreaga lume, aceasta fiind unica și cea mai importantă urgență de sănătate publică.

Dr. Bossche a lucrat mulți ani în cadrul unora dintre cele mai mari companii medicale din lume: în cadrul companiei GlaxoSmithKline, la Novartis Vaccines & Diagnostics, a fost coordonator al Programului GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare), de vaccinare împotriva Ebola, a fost angajat al fundației Bill & Melinda Gates, în cadrul unui departament care se ocupa cu descoperirea vaccinurilor și la Centrul German pentru Cercetarea Infecțiilor (DZIF). CV-ul impresionant al expertului poate fi consultat pe pagina sa de LinkedIn.”

Cică  “Teorii conspiraționiste” sau “precum urmărirea și controlul individului” poate tipul care a spus asta nu e rău intenționat dar cu siguranță omenirea are mulți “prieteni buni” care unii dintre ei declara în urmă cu ceva timp “că suntem prea mulți și trebuie să facem ceva”.

Într-un fel sau altul se împlinește profeția din Apocalipsa care ne avertizează:

„Și a făcut ca toţi: mici și mari, bogaţi și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei. Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere, să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase.”
‭‭Apocalipsa‬ ‭13:16-18‬ ‭VDC‬‬

Și ce vom păți dacă acceptăm Semnul Fiare:

„Apoi a urmat un alt înger, al treilea, și a zis cu glas tare: „Dacă se închină cineva fiarei și icoanei ei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui, și va fi chinuit în foc și în pucioasă înaintea sfinţilor îngeri și înaintea Mielului. Și fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Și nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei și icoanei ei și oricine primește semnul numelui ei!”
‭‭Apocalipsa‬ ‭14:9-11‬ ‭VDC‬‬