Micul cerb a fost respins de mamă datorită aspectului său neobişnuit. Apoi oamenii din întreaga lume au fost incantati

Să fii abandonat nu este niciodată uşor, dar să fii respins de familie este un lucru şi mai dificil. Acesta este şi cazul unui mic cerb cu faţa albă care şi-a găsit adăpost si alinare la ferma Deer Tracks Junction, din Michigan.

Vizitatorii care ajung la Deer Tracks Junction pot vedea o varietate de animale, cum ar fi elani, cerb, reni, iaci, capre, iepuri, porci şi chiar cămile. Este, de asemenea, o fermă de unde cei doritori pot adopta animale.

În 2015, una dintre atracţiile principale ale fermei Deer Tracks Junction a fost un mic cerb, cu aspect unic. „Dragon” a avut cu adevărat ceva special, dar, din păcate, soarta nu a fost atât de blândă faţă de acest drăgălaş animal.

El a primit numele de Dragon din partea fiului de 19 ani al proprietarei Hilary Powell, potrivit paginii de Facebook a fermei.

În ciuda numelui său, Dragon era un cerb deosebit de frumos şi rar. Dar, deşi minunata creatură avea un aspect exterior incredibil, acest lucru a condus la respingerea sa de către mamă şi să fie aproape ucis de către aceasta.

Bunny, cea care l-a adus pe lume, a fost un un exemplar special de căprioară cu coada albă. Fiind pestriţă, aceasta purta un defect genetic care o determina să aibă suprafeţe mari de alb în blana sa, potrivit publicaţiei Michigan Live.

Faţa lui albă i-ar fi făcut dificilă supravieţuirea pe cont propriu pentru că nu s-ar fi integrat bine în habitatul său natural, devenind o ţintă uşoară pentru prădători.

Dragon a fost foarte bine îngrijit la fermă şi a ajuns rapid vedetă, cu foarte mulţi „paparazzi” care au venit să surprindă această creatură frumoasă.

Din nefericire, Dragon nu a ajuns să-şi sărbătorească prima zi de naştere din cauza numeroaselor complicaţii de sănătate.

„Din păcate, aceasta este o actualizare pe care nu mi-aş fi dorit vreodată să o fac”, a scris Powell pe Facebook. „În ciuda tuturor intervenţiilor medicale disponibile, l-am pierdut pe micul nostru Dragon. A fost un moment greu şi ne va lipsi tuturor.”

Ferma şi personalul de acolo au primit un sprijin incredibil din partea publicului, mai ales din parte celor care îl îndrăgiseră nespus de mult pe Dragon. Postarea a atras peste 140 de comentarii din partea oamenilor care îşi exprimau regretul.

„Îmi pare atât de rău. Nu ştiam că nu mai este. El a fost cel mai frumos cerb pe care l-am văzut vreodată. RIP Dragon”, a scris un urmăritor.

„Vă mulţumesc foarte mult pentru că aţi avut grijă de el. A trăit în paradis”, a scris un altul.

Priviţi-l pe acest frumos cerb în acţiune în videoclipul de mai jos.

Sursa: