Mihaela s-a dus acasă în pauza de prânz. Intrigată că nu s-a prezentat la serviciu, angajatoarea româncei a sunat-o. Nu a răspuns nimeni… Câteva momente mai târziu, tânăra mamă a fost găsită fara viata! Ce făcea partenerul ei chiar în acele momente

Mihaela Roua, în vârstă de 32 de ani, mama unei fetițe de 6 ani, s-a întors acasă în pauza de prânz și acolo a fost înjunghiată mortal de iubitul ei, tot român, a notat Gazeta Românească.

Loading...

Mihaela lucra la un magazin de cămăși din localitate, iar patroana localului, intrigată că nu mai vine din pauza de prânz, a sunat-o. Dar mihaela tot nu i-a răspuns. Colegii, îngrijorați, au venit la locuința Mihaelei, dar nu le-a răspuns nimeni. Apoi, au anunțat poliției dispariția femeii.

Pompierii au spart ușa și au găsit-o pe Mihaela hăcuită si intinsa pe podea fara suflare. Arma a fost găsită la fața locului. „Eu am vorbit cu ea până la ora 12:24 când mi-a făcut un apel video fiindcă termina o comandă care trebuia expediată.

Apoi, la 13:30 nu s-a prezentat la serviciu și după ora 14:00 colegii au început să se îngrijoreze, așadar au venit la clădirea unde Mihaela locuia, pentru a vedea dacă e mașina parcată, dacă se simte rău, dar nu le-a deschis nimeni.

După aceea, pe la ora 16:30 eu mă întorceam de la Cesena și am venit direct la carabinieri să denunț dispariția, tocmai pentru a putea deschide ușa apartamentului și pentru a vedea ce s-a întâmplat”, a declarat angajatoarea româncei, conform observator.tv.

Citeste continuarea AICI